BirdAlert-intelligente vogelverschrikker

BirdAlert is een product dat op intelligente wijze vogels weet af te schrikken. De apparatuur kan specifieke vogelsoorten herkennen zoals meeuwen, kraaiachtige, spreeuwen en ganzen. De BirdAlert maakt alleen geluid wanneer deze de te verjagen vogel hoort.

Geplaatst door: Frijters Rijsbergen BV

In enkele seconden identificeert BirdAlert het unieke geluid van de overlast gevende vogelsoorten, waaronder meeuwen, kraaiachtigen, ganzen en spreeuwen. De microfoon kan, afhankelijk van weer en wind, binnen een straal van 250 meter vogels detecteren.

De BirdAlert gaat pas aan als deze de te verjagen vogels detecteert. Als deze geen vogels hoort zal deze ook geen geluid maken. Die gaat onnodige overlast tegen en draagt ook zorg dat de vogels er niet snel aan zullen wennen door op een afstand te gaan zitten luisteren. Het toestel is vanaf iedere locatie te bedienen zolang er een internet verbinding is. 

Het toestel werkt met een WebApp. Het toestel is volledig naar wens in te stellen. U kunt per dag tijden ingeven wanneer deze mag werken. Ook is het mogelijk om 1 luidspreker later aan te laten gaan dan een andere.

Op dit toestel is een Scare Man aan te sluiten. Zodat deze geactiveerd zal worden wanneer het toestel de te verjagen vogel hoort. Ze heeft u een extra effect waardoor de vogels wel na zullen denken om terug te keren. 

Heeft u vragen over het verjagen van meeuwen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag extra uitleg over onze producten. Maar 1 ding wil ik u nu al zeggen. Begin op tijd met verjagen. Hoe later u begint hoe lastiger het zal zijn om de meeuwen of andere vogels op afstand te houden.

Bedrijvengids Geplaatst door
Frijters Rijsbergen BV

Frijters Rijsbergen BV

Smokstraat 2, 4891 ZK  Rijsbergen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.