LaserOp 3.0

De LASEROP 3.0 is een laserzaklamp met een groene laserbundel voor het verjagen van vogels waaronder meeuwen en kraaien. Zeer eenvoudig en gemakkelijk in gebruik.

Geplaatst door: Frijters Rijsbergen BV

LaserOp 3.0

De LASEROP is een laserzaklamp met een groene laserbundel voor het verjagen van vogels, met name ganzen, en andere dieren in de ochtend en avonduren en ook op “donkere” dagen. Werkt goed tot een daglicht sterkte van 20000 lux. De bundel heeft in het donker een bereik van meer dan 2 km.

Vogels en andere dieren ervaren de groene laserbundel als slaan met een stok, dus vluchten altijd wanneer de laserbundel gezien wordt.


Vogels wennen niet aan de groene laserbundel, wanneer LASEROP vaker wordt gehanteerd gaan de vogels uw perceel als onveilig gebied beschouwen.


De vogelwacht op vliegveld Schiphol heeft al meer dan 5 jaar ervaring met de groene laserbundel.


De LASEROP ziet eruit als een zaklamp, de bundel is te vergroten of te verkleinen, maar wordt nooit kleiner dan 5 cm in doorsnede. Handig als u niet op al te grote afstand vogels wilt verjagen

De LASEROP wordt geleverd compleet met oplaadbare batterij met lader in een gemakkelijke koffer of draagtas.

DE LASEROP IS OOK GESCHIKT VOOR HET VERJAGEN VAN DE KRAAIACHTIGEN EN ZANGVOGELTJES!

Bedrijvengids Geplaatst door
Frijters Rijsbergen BV

Frijters Rijsbergen BV

Smokstraat 2, 4891 ZK  Rijsbergen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.