Watersproeier met bewegingsmelder en zon

Watersproeier die aangaat zodra deze ongewenste vogels detecteert. De vogels worden dan door de waterstraal nat gespoten en zullen vertrekken. Ideaal voor op sedum daken.

Geplaatst door: Frijters Rijsbergen BV

Deze watersproeier is een handig hulpmiddel om uw balkon, dakterras, sedumdak en alle andere oppervlakken te beschermen tegen ongewenste dieren.

De bewegingsmelder zorgt ervoor dat de watersproeier gaat werken zodra er beweging wordt zien. De hoek waarin deze detecteert is 90 graden en deze kijkt wel 10 meter ver. Zodra deze detecteert en de sproeier afgaat zullen de ongewenste dieren schrikken en weg gaan.

Bij deze sproeier is de werkingshoek in te stellen. Dus het is te voorkomen dat deze op ongewenste plaatsen komt zoals bijvoorbeeld op het terras of onder de overkapping.

Batterijen worden opgeladen door het zonnepaneel. Dus plaatsing in het zonlicht is zeer gewenst.

Vergeet u niet om deze watersproeier bij vorst binnen te leggen. Als deze bevriest bestaat er een kans dat het water de behuizing en onderdelen kapot maakt.

Bedrijvengids Geplaatst door
Frijters Rijsbergen BV

Frijters Rijsbergen BV

Smokstraat 2, 4891 ZK  Rijsbergen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Frijters Rijsbergen BV
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.