Werkbegeleding

Controleren, begeleiden en opleveren

Geplaatst door: Nedon Adviesburo

Nedon kan voor u de werkzaamheden controleren, begeleiden en opleveren.

Zo weet u zeker dat alle punten die voortkomen uit de rapportage, of werkzaamheden die wij met u en uitvoerende partij hebben besproken worden uitgevoerd. Als er iets niet helemaal goed gaat, geven wij dit aan uitvoerende partij aan, en wij leveren pas op als alle werkzaamheden zijn uitgevoerd of opgelost. U hoeft hier dan zelf niet wakker van te liggen. Tussentijds ontvangt u via de mail de stand van zaken, zo bent u toch op de hoogte zonder dat u erbij hoeft te zijn.

Laatste controle


Als alle werkzaamheden zijn uitgevoerd, en de aannemer of bestrijder geeft aan dat de werkzaamheden gereed zijn, dan wordt een laatste controle uitgevoerd. Bij goedkeuring van het werk plaatsen wij een sticker in de meterkast waarop staat vermeld welke partij de werkzaamheden heeft verricht, met welke bestrijdingsmiddelen en toelatingsnummer is behandeld (indien dit nodig was) en datum van oplevering. Daarnaast kan in de periode van garantie controles worden uitgevoerd bijvoorbeeld als er callamiteiten zouden ontstaan.

10 jaar garantie


Nedon geeft in een eindrapport aan welke werkzaamheden zijn verricht, door wie, en welke acties nodig waren om te komen tot bijvoorbeeld een
Kruipruimte en vloer die vrij is van schade, en in deze eindrapportage wordt een foto reportage verwerkt. Zo weet u van begin tot eind wat er is uitgevoerd. Nedon geeft daarnaast 10 jaar garantie op de werkzaamheden die wij begeleid hebben.

https://www.zwaminspectie.nl/contact/

Bedrijvengids Geplaatst door
Nedon Adviesburo

Nedon Adviesburo

Oude Paardendijk 3, 9321 XT  Peize

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.