Schimmels? uw gezondheid

Schimmels komen overal voor, alleen in uw woonomgeving liever niet!

Geplaatst door: Nedon Adviesburo

Schimmels in uw woonomgeving, naast dat het vaak niet mooi is om te zien, denken mensen ook vaak, nou dat zullen wel vieze mensen zijn! maar schimmels maken geen onderscheidt of men nou netjes of er een zooitje van maakt. Schimmels kunnen overal en door allerlei omstandigheden ontstaan.

Heeft u schimmels, dan kunt u een bedrijf laten komen die zijn produkt of diensten kan aanbevelen. Vaak verkoopt men hun eigen produkt want dat is immers het allerbeste! (voor hun portemonnee inderdaad, maar of u erbij gebaat bent dat weet u nog niet)

U kunt ook een onafhankelijk adviesburo benaderen, deze verkopen geen produkten of diensten maar willen voor u een gedegen onderzoek uitvoeren waarna een rapportage volgt. Ook Nedon kan voor u een onafhankelijk onderzoek uitvoeren.

Het werkt eigenlijk heel eenvoudig, u stuurt een mail naar info@nedon-adviesburo.nl en u geeft aan wat er speelt. Wij kijken naar uw aanvraag en beoordelen eventueel de meegeleverde foto's. Vervolgens krijgt u een mail wat wij voor u kunnen betekenen, en wat de kosten zijn voor een onafhankelijk onderzoek en rapportage.

Na goedkeuring, volgt een afspraak.

Tijdens het onderzoek nemen wij alle mogelijke problemen op die kunnen leiden tot schimmels of andere problemen en brengen dit in kaart. Daarnaast maken wij foto's van de situatie en deze worden in de rapportage toegevoegd, zodat men later kan zien wat er beoordeelt is en wat er aan de hand is.

Tijdens het onderzoek zullen wij gebruik maken van diverse apparatuur, want meten is weten!

Er volgt een uitgebreide rapportage waarin alles staat vermeld wat is onderzocht, en wat is aangetroffen. In de rapportage volgen adviezen en met welke middelen men eventueel mag werken. Ook een kostenraming kan worden opgesteld.

Tijdens de eventuele werkzaamheden kunnen wij een controle uitvoeren, zo weet u zeker of er geen zaken vergeten wordt en of alles naar behoren wordt uitgevoerd.

Zaken waar u niks van hoeft te weten, maar waar wij dagelijks mee te maken hebben worden daarbij zeker met u en uitvoerende firma besproken.

Wenst u meer informatie dan kunt u ook even bellen naar 050-3121212 of u mailt naar info@nedon-adviesburo.nl.

Op onze website www.zwaminspectie.nl zal u ook voldoende informatie vinden wat wij nog meer voor u kunnen betekenen.

Bedankt voor het lezen van dit artikel, ik hoop dat u er iets aan heeft gehad.

Vriendelijke groet

Harry Noordberger

Nedon adviesburo b.v.

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Nedon Adviesburo

Nedon Adviesburo

Oude Paardendijk 3, 9321 XT  Peize

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.