Woon-zorgcomplex weer veilig beloopbaar

Op de galerijen van appartementencomplex Herman Gorterhof in Spijkenisse ontstond in de loop der jaren schade als gevolg van achtergebleven vocht in de constructie vanuit de nieuwbouw.

Geplaatst door: Triflex BV

Daarnaast stond de afwerking jaren bloot aan diverse weersomstandigheden, waardoor er veel extra vocht in het vloersysteem kon intreden, die de problemen alleen maar verergerden. De wens van de opdrachtgever was dan ook om het gehele vloersysteem te verwijderen, zodat de constructie kon drogen én daarnaast te vervangen door middel van een duurzame, isolerende en waterdichte afwerking. Tevens was het van essentieel belang dat de veelal oudere en mindervalide bewoners hun woning op een veilige wijze konden betreden tijdens de renovatie.

Aan applicateur Tissink Specialistische Afdichtingen de taak om de galerijen te renoveren. De uitvoering vond grotendeels plaats in de wintermaanden, waardoor het plaatsen van een speciaal doorwerk overkapping boven de galerijen essentieel was.

Om ervoor te zorgen dat de vloeren, na het slopen van de bestaande afwerking, weer veilig beloopbaar en waterdicht werden, is de keuze gemaakt om het Triflex ophoog- en isolatiesysteem en het Triflex gewapende en naadloze systeem toe te passen. Door middel van isolatieplaten in verschillende diktes is er voldoende afschot t.b.v de afwatering gecreëerd. De geïntegreerde drukverdelende laag zorgt voor een drukvast en belastbaar oppervlak. Het membraan zorgt voor de waterdichting van het gehele pakket en is volledig naadloos. De eindafwerking zorgt voor voldoende antislip en slijtvastheid alsmede een esthetisch eindresultaat. Bovendien beschermt het systeem de onderliggende constructie tegen diverse invloeden van buitenaf. 

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50 of mail naar info@triflex.nl. We helpen u graag verder.

Bedrijvengids Geplaatst door
Triflex BV

Triflex BV

Boerendanserdijk 35, 8024 AE  ZWOLLE

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.