Al meer dan 4.500 VvE's gingen u voor.

Wist u dat wij voor meer dan 4.500 VvE’s een betrouwbare partner zijn met niet alleen onze ruime voorwaarden en scherpe premie, maar ook met onze persoonlijke service. Als u ons belt, dan krijgt u gewoon een collega van ons aan de telefoon.

Geplaatst door: KOK Assurantiën

Waar ervaart u dat nog?

Uiteraard gaan wij ook met de tijd mee en bieden wij voor uw VvE de mogelijkheid om online de verzekeringen in orde te maken zonder tussenkomst van een adviseur. Als u bestuurder bent van een VvE, dan weet u dat een opstal- en aansprakelijkheidsverzekering sowieso verplicht zijn. Deze verzekeringen regelt u heel gemakkelijk en tegen een scherpe premie via deze link.

Uw offerte-aanvraag komt binnen bij ons 17 koppige team van gediplomeerde en gedreven specialisten, die precies weten wat er speelt bij VvE’s. Ondanks dat de wereld van VvE’s complexer, digitaler en daarmee helaas onpersoonlijker is geworden, mag u van ons ten allen tijden een persoonlijke reactie verwachten op uw offerte-aanvraag. Daarmee onderscheiden we ons van de massa en u weet dat uw aanvraag goed is ontvangen.

Bedrijvengids Geplaatst door
KOK Assurantiën

KOK Assurantiën

Rivium Quadrant 81, 2909 LC  Capelle aan den IJssel

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van KOK Assurantiën
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.