Drie onderwerpen voor de VvE bestuurder

De wereld van VvE’s wordt complexer, digitaler en daarmee helaas onpersoonlijker. Bovendien krijgt u als VvE bestuurder steeds meer met wet- en regelgeving te maken. In die wereld heeft u als bestuurder behoefte aan zekerheid, en die bieden wij u.

Geplaatst door: KOK Assurantiën

De wereld van VvE’s wordt complexer, digitaler en daarmee helaas onpersoonlijker. Bovendien krijgt u als VvE bestuurder steeds meer met wet- en regelgeving te maken. In die wereld heeft u als bestuurder behoefte aan zekerheid, maar die voelt u nu vaak nog niet.

Om u meer inzicht te geven in interessante thema’s voor VvE’s, hebben wij een drietal belangrijke onderwerpen op een rij gezet: ‘Bestuurdersaansprakelijkheid, Verduurzamen van de VvE, en de UBO’.

Na het lezen van deze whitepaper bent u helemaal up to date om uw rol als VvE beheerder nog succesvoller, maar zeker ook met meer zekerheid, uit te voeren. Benieuwd? Download dan kosteloos ons whitepaper hier.

Als onafhankelijk adviseur hebben wij al meer dan 30 jaar ervaring met het verzekeren van appartementencomplexen. Onze kennis hebben we ingezet om de best passende verzekeringen te ontwikkelen die beantwoorden aan de behoefte van Verenigingen van Eigenaren. Hiermee heeft u een ruime dekking voor een scherpe premie. Met een team van 17 diplomeerde en gedreven specialisten, die precies weten wat er speelt bij VvE’s. Wij vinden dat iedereen recht heeft op zekerheid en geloven dat het mogelijk is om de complexiteit van verzekeringen voor bewoners van VvE’s begrijpelijk te maken.

Of u nu een kleine VvE bent met 2 woningen, of een grote VvE met hoofsplitsingen en ondersplitsingen, wij zijn er voor iedereen dus bij ons bent u aan het juiste adres. Tevens heeft u bij ons alles onder 1 dak op het gebied van verzekeringen. advies, offerte aanvraag, polis-opmaak, schadebehandeling en afwikkeling.

Bedrijvengids Geplaatst door
KOK Assurantiën

KOK Assurantiën

Rivium Quadrant 81, 2909 LC  Capelle aan den IJssel

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.