Alles over Nemef

Nemef is een bekend Nederlands merk van hang- en sluitwerk. Het bedrijf is opgericht in 1921 en is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende producent en leverancier van sloten en beslag voor de woningbouw en utiliteitsbouw.

Geplaatst door: Veiligheids-sloten.nl

Nemef is een bekend Nederlands merk van hang- en sluitwerk. Het bedrijf is opgericht in 1921 en is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende producent en leverancier van sloten en beslag voor de woningbouw en utiliteitsbouw. In dit essay zal worden ingegaan op de geschiedenis van Nemef, de producten die zij aanbieden en de kwaliteit en veiligheid van hun producten.

Geschiedenis van Nemef Nemef werd opgericht in 1921 in het Nederlandse dorpje Nijkerk. Het bedrijf begon als een kleine werkplaats waarin metalen onderdelen werden geproduceerd voor horloges en klokken. Later begon het bedrijf zich te specialiseren in hang- en sluitwerk. In de jaren 50 introduceerde Nemef het eerste gelijksluitende cilinderslot, wat destijds een belangrijke innovatie was in de markt van hang- en sluitwerk. In de jaren 70 begon Nemef met de productie van veiligheidscilinders en sindsdien heeft het bedrijf zich verder ontwikkeld als producent van hoogwaardig hang- en sluitwerk.

Producten van Nemef Nemef biedt een breed scala aan producten aan op het gebied van hang- en sluitwerk. Het assortiment omvat onder andere cilindersloten, veiligheidscilinders, deurbeslag, raambeslag en meerpuntssluitingen. De producten van Nemef zijn beschikbaar in verschillende maten, stijlen en afwerkingen om te voldoen aan de specifieke behoeften van klanten. Zo bieden ze bijvoorbeeld beslag aan in diverse kleuren en materialen, zoals RVS, messing en chroom.

Kwaliteit en veiligheid van Nemef producten Nemef staat bekend om de hoge kwaliteit en veiligheid van haar producten. Het bedrijf hecht veel waarde aan het testen en certificeren van haar producten volgens de Europese veiligheidsnormen. De producten van Nemef zijn dan ook voorzien van het SKG-keurmerk, wat betekent dat ze zijn getest en goedgekeurd op inbraakwerendheid en duurzaamheid.

Nemef heeft ook verschillende innovaties op het gebied van veiligheid ontwikkeld, zoals het Nemef veiligheidsbeslag. Dit beslag is voorzien van een kerntrekbeveiliging, waardoor het moeilijker wordt om een deur of raam te forceren. Ook biedt Nemef veiligheidscilinders met een anti-klopbeveiliging, waardoor het onmogelijk is om de cilinder uit het slot te slaan.

Conclusie Nemef is een gerenommeerd Nederlands merk van hang- en sluitwerk met een lange geschiedenis van hoogwaardige productie. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten aan, waaronder cilindersloten, veiligheidscilinders, deurbeslag, raambeslag en meerpuntssluitingen.

Bedrijvengids Geplaatst door
Veiligheids-sloten.nl

Veiligheids-sloten.nl

Schulpplein, 3087 NA  Rotterdam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.