Wat is deurbeslag/veiligheidsbeslag?

Een deur wordt altijd voorzien van beslag. Onder de verzamelnaam deurbeslag/veiligheidsbeslag vallen deurkrukken en deurgrepen, maar ook brievenbusplaten, sleutelplaatjes, scharnieren en sloten.

Geplaatst door: Veiligheids-sloten.nl

Wat is deurbeslag/veiligheidsbeslag?


Een deur wordt altijd voorzien van beslag. Onder de verzamelnaam deurbeslag/veiligheidsbeslag vallen deurkrukken en deurgrepen, maar ook brievenbusplaten, sleutelplaatjes, scharnieren en sloten. Om je woning goed te beveiligen, investeer je in hoogwaardig beslag voor je deur.

Bescherm jezelf tegen inbrekers met goed beslag voor de deur
Bij het aanschaffen van beslag voor de deur, let je niet alleen op de uitstraling van de producten die je koopt. Natuurlijk moeten de items er mooi uit zien op je deur en bij de uitstraling van je woning passen, maar de uitstraling van het beslag is zeker niet het belangrijkst. Wat wel belangrijk is bij het kopen van beslag voor de deur, is de kwaliteit van de producten die je koopt. Door hoogwaardig beslag te kopen, weet je zeker dat je jezelf en je gezin goed kunt beschermen tegen inbrekers.

Sloten met SKG*** keurmerk: de beste sloten van dit moment
De beste sloten die je op dit moment kunt kopen om je woning te beveiligen, zijn de SKG*** sloten. Deze sloten worden ook wel SKG3 sloten of anti kerntrek sloten genoemd en betreffen hoogwaardige sloten die bestand zijn tegen de inbraakmethode van het kerntrekken. Waar andere sloten met deze inbraakmethode gewoon geopend kunnen worden, is dit bij de SKG*** sloten niet het geval. Wil je in het beste beveiligingsbeslag voor jouw deuren investeren, dan koop je alleen sloten met SKG*** keurmerk.

Bedrijvengids Geplaatst door
Veiligheids-sloten.nl

Veiligheids-sloten.nl

Schulpplein, 3087 NA  Rotterdam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

-Kennisbank Meer van Veiligheids-sloten.nl
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.