..........
shadow_fix

bevrijden liftpassagiers

1 op de 4 liftpassagiers raakt opgesloten. Erg vervelend. Door volgen van de training 'bevrijden liftpassagiers' bent u in staat snel en veilig te helpen.

training bevrijden opgesloten liftpassagiers

ALGEMEEN
Zitten er passagiers vast in de lift? Met deze training kunt u ze zelf bevrijden en laat u een liftopsluiting niet langer duren dan nodig. Want als een lift dienst weigert, kan dat tot irritatie of paniekreacties leiden. Om passagiers snel uit de lift te kunnen bevrijden, zijn belangrijke basiskennis en serieuze praktijkoefeningen noodzakelijk. LiftAcademy reikt u ze aan in deze training.

LIFTBEVRIJDING IN THEORIE EN PRAKTIJK
De training Bevrijden van opgesloten liftpassagiers biedt zowel de theoretische kennis als handvatten voor toepassing in de praktijk. Bij de trainingen wordt geoefend bij de liften in uw gebouw. Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer een certificaat met een geldigheid van twee jaar.

HERHALINGSTRAINING BEVRIJDEN VAN OPGESLOTEN LIFTPASSAGIERS
E-learning is bij uitstek geschikt voor herhalingstrainingen, omdat u hier op uw eigen tempo de lesstof kunt doornemen. Direct door naar de e-learning versie van deze training.

We nemen de theorie weer even door en oefenen opnieuw de bevrijdingshandelingen. We nemen daarbij ook de ervaringen van de cursisten mee. Van hen wordt een actieve inbreng verwacht. Liftopsluitingssituaties worden gesimuleerd en hierop wordt getraind. 

DOELGROEP
beheerders en eigenaren en Verenigingen van Eigenaren (VVE's)
medewerkers van beveiligingsbedrijven
vestigingsmanagers
filiaalhouders
onderhoudtechnici
huismeesters
conciërges
bedrijfshulpverleners

INHOUD
algemene lifttechniek
gevaren bij bevrijden uit liften
bevrijden, de theorie
praktische oefeningen

nu ook in E-learning

Onze populaire training 'Bevrijden van opgesloten liftpassagiers is nu ook beschikbaar als e-learningmodule. U volgt de theorie online wanneer het u uitkomt en oefent in de praktijk bij uw eigen lift.

Theorie via e-learning
Deze training biedt u de theoretische kennis via e-learning. U leert de stof op een voor u geschikt moment in uw eigen tempo. Tussentijds uitloggen is geen probleem: het systeem registreert waar u bent gebleven. Het theoriegedeelte bestaat uit 7 lessen die met tussentoetsen worden afgesloten. Aan het eind van alle lessen maakt u een eindtoets.

Oefenen in de praktijk
Slaagt u voor de eindtoets, dan neemt u deel aan het praktijkgedeelte. Dat kan samen met uw collega’s, maar ook individueel. Hoe groter de groep, hoe lager de kosten per deelnemer. U oefent op een door u te kiezen lift op locatie. Liefst bij één of meer van uw liften. Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer een certificaat met een geldigheid van twee jaar.

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam