Openr

Openr

Voorhaven 19b 3025 HC  Rotterdam

Over ons

Altijd en overal toegang tot je gebouw

Openr is de enige slimme intercom en flexibele toegangscontrole in één systeem. Of je nu bij de koffieautomaat staat of aan de andere kant van de wereld bent, met één druk op de knop kan je vanaf iedere locatie je deur openen. Het online beheer maakt toegangsmanagement overzichtelijk, eenvoudig aanpasbaar en geeft inzicht in gebruik.

Hoe werkt het?

Het Openr systeem is geheel draadloos, waardoor een centrale receptie en bedrading door het pand overbodig zijn. Vanaf iedere locatie kun je de deur openen voor jezelf én voor je gasten. Het inbegrepen beheer vereenvoudigt het toegangsmanagement en geeft inzicht in gebruik.

 • Applicatie
  Met de Openr applicatie krijg en geef je toegang tot gebouwen. Met deze vervanger van je sleutels open je deuren voor jezelf én voor je bezoekers. Deze is beschikbaar op mobiel, tablet en desktop.

 • Online beheer
  Snel wisselende huurders of een groeiende start-up? Hou jouw toegangssysteem eenvoudig up-to-date via ons online beheer. Aanpassingen zijn eenvoudig en direct door te voeren.

 • Beltableau
  Aanbellen? Het Openr beltableau geeft de gebruikers van het gebouw overzichtelijk weer. Met één druk op de knop kun je eenvoudig in contact komen met de persoon die jij zoekt. Het beltableau is uitermate geschikt om aan de gevel of in de hal te bevestigen. Het beltableau is hét eigentijdse gezicht van jouw gebouw.

 • Binnentableau
  Het binnentableau is een lichtgewicht versie van het beltableau speciaal ontworpen om binnen je gebouw op elke etage bereikbaar te zijn. Gemakkelijk, eenvoudig en klaar om per verdieping je bezoekers te ontvangen.

 • Deuropener
  Maak van jouw toegang een slimme toegang met de deuropener. De deuropener verbindt jouw deur met het internet waardoor het eenvoudig met de app te openen is. Je deur wordt gelijk slim, toegankelijk en dubbel zo veilig. 

Over Openr

Gebruikers van nu hebben hoge verwachtingen van kantoren, complexen en (gedeelde) woningen. Waarom leveren diezelfde gebouwen dan veel gedoe op als het om delen en toegankelijkheid gaat? Openr is een Nederlandse oplossing - die na de introductie in 2014 - razendsnel de harten van de Nederlandse vastgoedmarkt veroverde. Openr is human-centered en benadert de intercommarkt vanuit de gebruiker. Het systeem wordt constant doorontwikkeld, zodat gebruikers genieten van optimale gastvrijheid en toegankelijkheid.

Meer weten?

Ontdek nu hoe je slimmer toegang geeft tot je gebouw:

Contact

Voorhaven 19b
3025HC Rotterdam
Nederland

Recente artikelen
Reacties
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.