Nieuwe intercom app

Zie op je telefoon wie er voor de deur staat en open op afstand

Geplaatst door: Openr

Openr lanceert nieuwe intercom app voor appartementen

Met de komst van slimme deurbellen kan je steeds vaker op je telefoon zien wie er voor de deur staat, behalve in appartementencomplexen. Openr brengt hier verandering in met hun nieuwe intercom app. 

Met de app kan je, ook onderweg, zien wie er voor de deur staat en opendoen. Doordat je alles regelt met je telefoon, zijn binnenposten en bekabeling van de intercom overbodig. Het is uniek dat je met één intercom alle bewoners kunt bereiken op hun telefoon. Begin 2019 is de nieuwe app te gebruiken, en de huidige gebruikers krijgen al aan het einde van dit jaar gratis een update.


Zie op je telefoon wie er voor de deur staat en open op afstand
In plaats van je bezoek op te halen of vast te zitten aan een binnenpost, belt de intercom gewoon naar je telefoon, ook al ben je onderweg. Met de app open je vervolgens de deur op afstand. De intercom geeft bijvoorbeeld een officemanager de ruimte om zonder vaste plek bezoek toch gastvrij te ontvangen. Ook zijn medewerkers of zzp’ers in de gelegenheid te antwoorden of sleutels te delen. Door toegang digitaal te maken is de bestemming of invulling niet beperkend voor de mate van gastvrijheid. De huidige applicatie van Openr is uiteraard ondersteunend zodat de mogelijkheid om vaste telefoons te gebruiken met de intercom blijft bestaan. Zo kunnen ook bewoners zonder mobiele telefoon overweg met Openr.


Veiligheid en gebruiksgemak is het belangrijkste
Openr kwam in 2016 op de markt met een intercom voor co-working spaces waarmee je kan bellen naar alle telefoons i.p.v. vaste binnenposten. Dit werd een succes voor multi-tenant gebouwen waarbij een flexibele invulling en wisselende huurders de boventoon voeren. ‘Deze technologie gaan wij nu ook toepassen in de residentiële markt. Wij begrijpen dat veiligheid en gebruiksgemak voor bewoners het belangrijkste is. Daarom hebben wij een live videoverbinding toegevoegd en ontwikkelen wij speciaal een volledige nieuwe applicatie voor deze markt. De app is een resultaat van alles wat wij hebben geleerd in de afgelopen jaren’, vertelt Tom Kerckhaert, productmanager bij Openr.

Elke deur gastvrij maken
Openr werkt samen met vrijwel alle toegangscontrole systemen zodat je elke deur gastvrij kunt maken. Heb je al een toegangscontrole systeem? Openr kan ook een aanvulling zijn op je huidige systeem. Jouw huidige intercom wordt aangesloten op de Openr intercom, zodat je nog gebruik kan maken van je binnenposten etc. Op deze manier kan je langzaam overstappen, zonder te veel te betalen, en wel vooruitgaan in gemak.

Bedrijvengids Geplaatst door
Openr

Openr

Bos en Lommerplein 270-300, 1055 RW  Amsterdam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.