Polygon

Polygon

J. Keplerweg 4, 2408 AC  Alphen aan den Rijn

Over ons

Schadeherstel

Uit ervaring weten wij dat schade aan uw woning of bedrijfspand en bezittingen een enorme impact kan hebben. Heeft u te maken met waterschade of brandschade? Dan wilt u dit snel opgelost hebben, zonder al te veel extra overlast. Polygon helpt u daarbij; wij ontzorgen, beperken de gevolgschade en monitoren nauw het herstelproces. Polygon is gespecialiseerd in het herstel van zowel particuliere schades als complexe, bedrijfsmatige schade.

Lekkages opsporen

Ook sporen wij lekkages op. Polygon gebruikt diverse technieken om op een non-destructieve manier (onzichtbare) lekkages te detecteren. Onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van lekdetectie helpen lekkages snel op te sporen. Polygon heeft specialisten in dienst die een volledig onderzoek uitvoeren om de lekkage nauwkeurig te lokaliseren. Door de nieuwste apparatuur en technieken kunnen wij snel en kostenbesparend werk voor u verrichten. Polygon heeft een slagingspercentage van 95% in het opsporen van de lekkage tijdens het eerste onderzoek.

Tijdelijke klimaatoplossingen

Daarnaast bieden wij tijdelijke klimaatoplossingen. Onze tijdelijke klimaatoplossingen bestaan uit het beheersen van de temperatuur en vochtigheidsgraad op allerlei locaties. We doen dit door te drogen, koelen en verwarmen, daarbij maken we gebruik van een op afstand af te lezen online meetsysteem (e-meten).

Wilt u meer weten over onze diensten neem dan contact met ons op via 088 - 500 35 00 of nederland@polygongroup.com. Wij helpen u graag.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.