Polygon is de expert in vochtbeheersing

Zilvervisjes in huis komen steeds vaker voor. Hoewel er een aantal bestrijdingsmiddelen op de markt zijn is dit hardnekkige probleem hier niet mee opgelost.

Geplaatst door: Polygon

Zelfs professionele bestrijders kunnen niet alle plekken waar hun eitjes liggen bereiken met pesticiden. Na uitroeiing met pesticiden zullen de zilvervisjes enkele weken à maanden wegblijven, maar doordat het gif vervaagt zullen de enkele overlevers weer voor grotere aantallen blijven zorgen.

Zilvervisjes hebben een aantal omstandigheden nodig om te kunnen overleven:

  1. Hoge luchtvochtigheid
  2. Temperatuur van minimaal 15 graden
  3. Aanwezigheid van voedsel
  4. Aanwezigheid van verstopplekken
  5. Mogelijkheid om voort te planten

 

Wanneer er in een huis zilvervisjes voorkomen betekent dit  dan ook vaak dat er ergens in dat huis een plek moet zijn waar vocht zich ophoopt. Bij nieuwbouwhuizen is de luchtvochtigheid vaak relatief hoog doordat bouwmaterialen vaak nat worden tijdens de bouw. 

Vochtprobleem

Een goede oplossing om de strijd tegen zilvervisjes aan te gaan is het vochtprobleem in uw huis aan te pakken. Daarmee wordt de benodigde hoge luchtvochtigheid verminderd. Polygon helpt u graag bij de bestrijding van zilvervisjes. Door jarenlange kennis, ervaring en het gebruik van de allernieuwste apparatuur weet Polygon elk vochtprobleem nauwkeurig op te sporen.

Onze specialisten komen altijd eerst bij u langs om het probleem te beoordelen. Nadat de oorzaak van het vochtprobleem is gevonden, wordt er een behandelplan voor u opgesteld. Hierin staat precies beschreven hoe onze specialisten uw vochtprobleem aan zullen pakken en wat de kosten hiervoor zijn. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij kunnen u hier verder over informeren. Neem contact via 0800 - 68 68 377!

Bedrijvengids Geplaatst door
Polygon

Polygon

J. Keplerweg 4, 2408 AC  Alphen aan den Rijn

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.