Gerelateerde suggesties:

Schimmel verwijderen

Schimmel kan leiden tot gezondheidproblemen en moet daarom snel en grondig aangepakt worden. Polygon verwijdert schimmel efficiënt en volledig in 5 stappen.
LEES VERDER

Schimmel verwijderen in 5 stappen

Schimmelvorming is veelal gerelateerd aan een vochtprobleem. Onder andere lekkages, waterschade, fouten in de bouwconstructie (condens) en onvoldoende ventilatie kunnen leiden tot het ontstaan van vochtproblemen. Naast de materiële schade kan schimmel ook schadelijk zijn voor de gezondheid en leiden tot allergische reacties en irritaties. Hierbij valt te denken aan aandoeningen aan de luchtwegen en huidaandoeningen.

Om schimmel efficiënt en volledig te verwijderen maken wij gebruik van duurzame, specialistische reinigingsmiddelen. Onze specialisten zijn uitgerust met speciale beschermingsmiddelen en volgen bij de werkzaamheden een 5-stappenplan. Een veilige en verantwoorde aanpak voor zowel de medewerkers als gebruikers van een appartement staan hierbij centraal.

1. Isoleer de aangetaste ruimte(s)

2. Zet de vervuilde ruimte in onderdruk of omliggende ruimtes in overdruk

3. Reinig de aangetaste ruimte(s) met een hepa-stofzuiger

4. Reinig de aangetaste ruimte(s) met een specialistisch reinigingsmiddel

5. Stofzuig de vervuilde ruimte 

 

Voorkom vocht en schimmel in huis

Polygon kan u helpen de schimmel te verwijderen. Het is belangrijk dat dit professioneel gebeurt om terugkeer van schimmels te voorkomen. Echter geven wij ook graag een aantal tips om het ontstaan van schimmel in uw woning te voorkomen. Door te luchten en te ventileren krijgen vocht en daarmee schimmels geen kans!

Bekijk onze tips in de ventilatiechecklist.

Heeft u schimmel? Neem contact op voor directe hulp!

 

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Polygon
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen