Roofwatcher

Roofwatcher

Palenrij 2, 5411 LX  Zeeland (Uden)

Over ons

Samenwerking Roofwatcher en Allicht

Allicht electrotechniek en Roofwatcher hebben een unieke samenwerking voor projecten die met het oog op verduurzaming de installatie van een zonnepanelensysteem én de vernieuwing van de dakbedekking kunnen combineren.

Ontdek meer over deze samenwerking

Rhepanol ambassadeur 

Roofwatcher, met een expertise van meer dan 50 jaar, kan zich onderscheiden door zijn unieke millieubewuste dakconcepten. Hierdoor hebben wij een bijzondere positie op de Nederlandse daken markt verworven. Wij zijn voor veel bedrijven, VvE's, scholen, projectontwikkelaars en overheid een gewaardeerde gesprekspartner.

Onze duurzame visie wordt breed in ons bedrijf gedragen. Onze ambities liggen hoog, platte daken maken die meer dan 60 jaar meegaan. Hier ligt dan ook de kracht van Roofwatcher, want wij onderscheiden ons door op de hoogte te zijn van de laatste actuele marktontwikkelingen met een blik gericht op de toekomst. Complexe projecten op complexe locaties. Dat is de kwaliteit die Roofwatcher als geen ander beheerst. Kortom: Roofwatcher beheerst Multidisciplinaire projecten en dat doen we met een multidisciplinair team: duurzaam en betaalbaar.

Wij conformeren ons aan de Cradle 2 Cradle gedachte. Vanuit bovengenoemde gedachtes zijn wij erkend partner van Rhepanol. Rhepanol dakbedekking heeft een minimale levensduur verwachting van 60 jaar en is dus bijzonder goed te combineren met zonnepanelen.
Wie kiest voor Roofwatcher, kiest voor duurzaamheid in al zijn eenvoud.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.