SkyLift

SkyLift

Albert Plesmanstraat 24, 3772 MN  BARNEVELD

Over ons

Over Skylift

Visie


Als merkonafhankelijke dienstverlener staat SkyLift in de eerste plaats voor kwaliteit. Onze bekwame professionals verzorgen een goede, klantvriendelijke en betaalbare service, ook in geval van calamiteiten. Daarbij is geen enkel merk ons onbekend: van Otis tot Thyssen en van Kone tot Schindler, u kunt rekenen op een betrouwbare partner voor al uw liftbenodigdheden.

Een goede lift is meer dan een effectieve doorstroom, het vormt mede het visitekaartje van een gebouw. Bij SkyLift bent u voor functionaliteit en veiligheid van uw lift in goede handen. Ook op het gebied van esthetiek en comfort bent u bij ons aan het juiste adres. Veiligheid, comfort en onafhankelijke service: dat is de visie van SkyLift.

Duurzaamheid


Het duurzame uitvoeringsbeleid van SkyLift heeft voor u vele voordelen. Door professioneel onderhoud en gebruik van hoogwaardige producten helpen wij u besparen op de directe en indirecte kosten van uw liftinstallatie. Denk aan verminderd energieverbruik en een aanzienlijk verlengde levensduur. Zo maakt SkyLift duurzaam ondernemen wel zo voordelig.

Al jaren leeft SkyLift dit duurzame uitvoeringsbeleid na. Bijvoorbeeld door het moderniseren van verouderde liftinstallaties en het verantwoord hergebruiken van materialen. Of het voorkomen van grootschalige reparaties door alertheid bij storingen. Zodoende streven wij naar een gezonde en energiezuinige exploitatie van iedere lift.

Geschiedenis


SkyLift is uitgegroeid tot een van de grootste merkonafhankelijke dienstverleners op het gebied van bestaande liftinstallaties.

Met jarenlange ervaring in de liftservice zag oprichter Hilke Hoekstra bij menig bedrijf de vraag naar een onafhankelijke, servicegeoriënteerde en betaalbare partner voor liftonderhoud ontstaan. Een partner die flexibel maatwerk levert, snel aanwezig is bij calamiteiten en een eerlijke en transparante werkwijze nastreeft. Zo ontstond SkyLift, met als unieke kwaliteit het verlenen van hoogwaardige service voor alle typen liften.

Het bleek een gat in de markt. Vandaag de dag verzorgt SkyLift bij ruim 7250 liften het onderhoud. Daarnaast is SkyLift een veelgevraagd partner voor projectmatig onderhoud. SkyLift is een solide partner als het gaat om een gezonde en optimale liftexploitatie. Hierin staan flexibiliteit, maatwerk en prijsbewustzijn centraal. Ervaar het zelf en neem vrijblijvend contact op.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.