Stichting VVErtimago

Stichting VVErtimago

Rijksstraatweg 14, 4254 XE  Sleeuwijk

Over ons

Welkom bij het VVE OK label

Nederland telt zo’n 125.000 Verenigingen van Eigenaars, ook wel bekend als “VvE”. De kwaliteit van een gemiddelde VvE laat zich nog steeds lastig meten, voornamelijk omdat veel gegevens niet bekend zijn. Meestal is dat het geval als de VvE geen actief bestuur heeft, of niet is ingeschreven in het handelsregister van de Kamers van Koophandel. Het VvE OK Label brengt hierin verandering. Het VvE Ok Label leidt tot een imagoverbetering van de VvE beheerder, als deze het bestuur/beheer voert over een gekwalificeerde VvE’s

Nog niet iedereen is zich ervan bewust dat een goed functionerende VvE van groot belang is. De financiële risico’s van een slecht bestuurde VvE zijn vaak enorm. Zeker als er sprake is van achterstallig onderhoud, een opstalverzekering met onvoldoende dekking of een te klein reservefonds om ook in de komende periode al het onderhoud te kunnen blijven uitvoeren.

Met het VvE OK label in de hand heeft het bestuur van de VvE de mogelijkheid om op eenvoudige wijze aan te tonen dat zij de belangen van de individuele leden op een professioneel verantwoorde manier behartigt. Daarnaast geeft het Label ook direct toegang tot aantrekkelijke kortingen op de diensten van de partners van het VvE OK Label. Zo worden de kosten van het VvE OK Label snel terug verdient.

Voldoende redenen om gebruik te maken van het VvE OK Label

Voor meer informatie:

Stichting VVErtimago
Rijksstraatweg 14
4254 XE Sleeuwijk
M 0622 9847 94
vvertimago@kpnmail.nl

Aangesloten bij

VvE OK Label

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.