Stroev Anti Slip

Stroev Anti Slip

De Klencke 3, 7608 AH  Almelo

Over ons

Voorbeelden hiervan zijn badkamers, galerijen, entrees, zwembaden, keukens of portieken. Vooral die plekken waar gladheid kan leiden tot pijnlijke uitglijders en valpartijen, zowel binnen als buiten, is er een eenvoudige, doeltreffende én betaalbare oplossing: Stroev antislip coating.

Stroev antislip coating is er voor zowel particulieren als bedrijven en instellingen. Of het nu gaat om thuis, tijdens de vrijetijdsbesteding, op het werk of in de zorg: met Stroev antislip coating staat iedereen stevig.
Stroev kan u weer het comfort bieden in u badkamer zonder dat u last heeft van uitglijders bij een natte of een droge vloer.
Sta veilig met Anti Slip Coating! Kijk snel verder op onze website voor informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Test rapportage

Door middel van een veslaglegging van de verzamelde gegevens van een stroefheid meting voor en na de behandeling, kunnen wij (als dit gewenst is) een testrapport opstellen. Bekijk hier onze test bij Vakantiepark Roompot Weerterbergen!

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.