uit voorzorg

Omdat een ongeluk in een klein hoekje zit
LEES VERDER

Uit Voorzorg

U kent vast ook wel iemand die ooit eens 'raar' gevallen is. 'Raar' tussen aanhalingstekens, want zulke onverwachte valpartijen komen veel vaker voor dan u denkt, zeker op verraderlijk gladde ondergronden. De gevolgen kunnen ernstig zijn. Neem dus geen risico. Neem Stroev.

https://www.stroev.nl/nl/8/contact

 

Voor overal

De anti-slip-oplossing voor bedrijven én particulieren
Stroev is dé eenvoudige en flexibele oplossing om 'slipgevaar' te voorkomen. De coating is op vrijwel elke ondergrond toepasbaar, zowel binnen als buiten. Daarmee is Stroev niet alleen ideaal voor bedrijven en (zorg)instellingen, maar ook gewoon voor bij u thuis.

https://www.stroev.nl/nl/8/contact

Binnen een dag

Razendsnel aangebracht, zonder hakken of breken
Het aanbrengen van de meeste anti-slip-oplossingen kost veel tijd en gaat gepaard met het nodige hak- en breekwerk. Maar met Stroev werkt het anders: de coating wordt binnen enkele uren aangebracht en het behandelde oppervlak is na 8 tot 12 uur alweer klaar voor gebruik.

 

https://www.stroev.nl/nl/8/contact

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties
Stroev Anti Slip BV
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.