Voor gemeenten

Stroev antislip is een bedrijf uit Almelo dat gladde, natte oppervlaktes antislip kan maken. Wij richten ons hiermee zowel op particulieren als bedrijven en overheden.

Geplaatst door: Stroev Anti Slip

In het begin van ons bestaan hebben wij goed nagedacht over de doelgroep waar wij ons op wilden richten. Na veel gesprekken en het uitvoeren van vele projecten, zijn wij tot de conclusie gekomen dat met name ouderen dankbaar gebruik maken van onze mogelijkheden. Vaak neemt de bewegingsmotoriek en stabiliteit af en het risico op ernstig letsel na een val toe naarmate men een hogere leeftijd bereikt. Men is er nog lang niet aan toe om huis en haard te verlaten en in een verzorgingshuis te gaan wonen.

De ontwikkelingen richting extramurale zorg, waarbij mensen gemotiveerd worden tot een vitale levenshouding en een actieve daginvulling in hun eigen woonomgeving, vraagt om een netwerk van bedrijven en organisaties die dit ook in de praktijk mogelijk maakt.

Gemeenten hebben dit signaal opgepakt en inmiddels zijn hiervoor diverse – al dan niet gesubsidieerde – projecten voor in het leven geroepen, waaronder “Lang zult u Wonen”. Vanuit dit project worden mensen gestimuleerd zich te oriënteren op voorzieningen die het mogelijk maken, ook op hogere leeftijd of wanneer lichamelijke ongemakken zich voordoen, toch in de eigen vertrouwde omgeving te kunnen blijven wonen. Ook wanneer een situatie niet urgent is, is het goed om alvast geïnformeerd te zijn over de mogelijkheden!

Stroev is inmiddels een partner voor een aantal gemeenten en voert bijna dagelijks opdrachten uit om woningen levensloopbestendig te maken, waarbij de kosten soms deels door deze projectsubsidies worden vergoed.

In dit kader willen wij ons ook graag bij u introduceren. Wij zouden het fantastisch vinden wanneer u ons wilt betrekken bij aanvragen om woningen aan te passen, met name daar waar het gaat om het stroef maken van oppervlaktes. Denk daarbij aan badkamers (ook ligbaden en douchebakken), vloertegels in galerijen, entrees, kelders en gemeenschappelijke openbare ruimtes.

Groot voordeel is, dat bij onze werkwijze de overlast tot een minimum beperkt blijft. Geen hak- of breekwerk, geen stofoverlast. Gemiddeld genomen is binnen twee uur de behandeling uitgevoerd en kan men daarna genieten van een vloer die stroef is.

Om u te laten zien wat onze behandeling in de praktijk betekent en welke significante verbetering wij behalen in stroefheid van een vloer, voeren wij graag kosteloos een proef uit op een door u geselecteerde locatie. Daar kunt u geen buil aan vallen!

Op deze site vindt u een toelichting op onze werkwijze. Mocht dit voor u aanleiding zijn om contact op te nemen, aarzelt u dan niet ons te benaderen!

Ons telefoonnummer is 06-37143239

https://www.stroev.nl/contact/

Referenties van Stroev Antislip

Roompot Vakantieparken – Zwemparadijs De Parel in Domburg: de hellingbanen bij het zwembad behandeld.

Roompot Vakantieparken – Vakantiepark Weerterbergen in Weert: de plateaus rondom het zwembad geëtst.

Lang zult u Wonen: in het kader van “Lang zult u Wonen”, hebben we bij diverse mensen de vloer van de badkamer behandeld. Een aantal gemeenten heeft een budget gereserveerd om aanpassingen financieel te ondersteunen. Informeer bij “Lang zult u Wonen” of uw eigen gemeente naar de mogelijkheden!

Voor diverse gemeenten hebben wij in het kader van de WMO bij particuliere woningen vloeren behandeld, onder andere in: gemeente Hengelo, gemeente Hof van Twente, gemeente Twenterand, gemeente Almelo en de gemeente Dinkelland.

Van der Valk Haarlem

Frion Zorgcentrum

Landgoed Hommelheide in Susteren: het zwembad behandeld met onze etsmethode.

Bilderberg Chateau Holtmühle in Tegelen: vloer rondom het zwembad behandeld met onze etsmethode.

Biochemisch laboratorium: diverse laboratoria en gangen, verspreid over diverse etages, behandeld met onze etsmethode, zodat de medewerkers minder risico lopen om uit te glijden.

Reggestaete in Rijssen: buitentrap aan een pand in Amsterdam behandeld, waardoor men met minder risico de trap kan gebruiken.

Veldzijde Vakantiehuisjes in Losser: diverse vakantiehuisjes vloeren van de douchecabines en de badkamervloeren gecoat om deze antislip te maken.

Soldicoat: trappen in trappenhuis appartementencomplex geëtst, waarna deze verder behandeld kon worden met een nieuwe verfrissende afdeklaag.

VvE uit Lichtenvoorde: galerijen appartementencomplex.

PsyQ in Rotterdam Zuid: gangpad linoleum vloer gecoat, zodat de medewerkers met minder risico op uitglijden, van en naar de werkplek kunnen lopen.

Boom Uitgevers in Den Haag: vloer benedenverdieping geëtst.

Uitgaanscentrum ’t Bölke in Enschede: traptreden van whirlpool saunagedeelte geëtst.

AOC Oost in Enschede: hellingbaan in de centrale hal behandeld.

Harting Bank in Den Haag: entree buiten en de beneden vloer van pand van Emcart in Den Haag geëtst.

Avia Weghorst in Enschede: vloer autowasstraat behandeld met onze etsmethode.

Polman Vastgoed in Enschede: twee tegelvloeren bij de entree geëtst.

Camping De Kleine Wolf in Ommen: entree, hal, gangen en kleedhokjes bij het binnenzwembad gecoat.

UMCU te Utrecht: de Taverse antislip gemaakt.

Lidl Nederland: koelcellen antislip gemaakt in Ermelo, Nunspeet, Ootmarsum, Nieuw Bergen, Roermond en Venray. Nijverdal de entree antislip gemaakt.
https://www.stroev.nl/contact/

Bedrijvengids Geplaatst door
Stroev Anti Slip

Stroev Anti Slip

De Klencke 3, 7608 AH  Almelo

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.