VvE Kennispeil

VvE Kennispeil biedt beheerders een eigen online platform voor Trainen, Toetsen en Toepassen.

Gepubliceerd: 05 november 2015

Onafhankelijke VvE-platforms Appartement & Eigenaar en VvE Centraal hebben de handen ineen geslagen en zijn een initiatief gestart om de broodnodige transparantie en kennisverbreding bij VvE Beheerders te realiseren.

Broodnodig omdat op dit moment VvE's op geen enkele manier kunnen achterhalen welke beheerders goed of juist slecht zijn. Daarnaast is het voor VvE Beheerders op dit moment vaak niet betaalbaar om al hun medewerkers door middel van cursussen van de juiste kennis te voorzien.

VvE Kennispeil

Dat is de reden dat Appartement & Eigenaar en VvE Centraal het online trainingsplatform, VvE Kennispeil, hebben opgezet. Zo hebben VvE Beheerders de mogelijkheid om tegen lage kosten hun medewerkers van de benodigde kennis te voorzien. Bovendien is het voor beheerders mogelijk om via online enquetes mee te praten over nieuwe cursussen. Voordeel voor VvE's is dat zij op deze manier eenvoudig zien welke kennis de beheerder waar zij mee in zee gaan heeft. Een absolute meerwaarde dus.

Geen winstoogmerk

De kosten voor deelname door VvE Beheerders aan VvE Kennispeil zijn slechts € 25,- (excl. btw) per medewerker per jaar. Voor dit bedrag mag men alle beschikbare trainingen volgen en worden de resultaten op zowel de website van Appartement & Eigenaar als hier VvE Centraal gepubliceerd. VvE Kennispeil heeft bovendien geen winstoogmerk. Met de deelnemersbijdrage wordt continu nieuwe kennis beschikbaar gemaakt voor de deelnemende VvE beheerders.

Meer informatie?

Kijk op www.vvekennispeil.nl

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.