Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

VvE Kennispeil

05 november 2015
VvE Kennispeil biedt beheerders een eigen online platform voor Trainen, Toetsen en Toepassen.
LEES VERDER

Onafhankelijke VvE-platforms Appartement & Eigenaar en VvE Centraal hebben de handen ineen geslagen en zijn een initiatief gestart om de broodnodige transparantie en kennisverbreding bij VvE Beheerders te realiseren.

Broodnodig omdat op dit moment VvE's op geen enkele manier kunnen achterhalen welke beheerders goed of juist slecht zijn. Daarnaast is het voor VvE Beheerders op dit moment vaak niet betaalbaar om al hun medewerkers door middel van cursussen van de juiste kennis te voorzien.

VvE Kennispeil

Dat is de reden dat Appartement & Eigenaar en VvE Centraal het online trainingsplatform, VvE Kennispeil, hebben opgezet. Zo hebben VvE Beheerders de mogelijkheid om tegen lage kosten hun medewerkers van de benodigde kennis te voorzien. Bovendien is het voor beheerders mogelijk om via online enquetes mee te praten over nieuwe cursussen. Voordeel voor VvE's is dat zij op deze manier eenvoudig zien welke kennis de beheerder waar zij mee in zee gaan heeft. Een absolute meerwaarde dus.

Geen winstoogmerk

De kosten voor deelname door VvE Beheerders aan VvE Kennispeil zijn slechts € 25,- (excl. btw) per medewerker per jaar. Voor dit bedrag mag men alle beschikbare trainingen volgen en worden de resultaten op zowel de website van Appartement & Eigenaar als hier VvE Centraal gepubliceerd. VvE Kennispeil heeft bovendien geen winstoogmerk. Met de deelnemersbijdrage wordt continu nieuwe kennis beschikbaar gemaakt voor de deelnemende VvE beheerders.

Meer informatie?

Kijk op www.vvekennispeil.nl

Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!

Reacties

Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!

ZOEKSUGGESTIES