Mieren bestrijden

Mieren bestrijden kan een lastige klus zijn. Een lange adem heb je zeker nodig. Mieren maken enorme nesten en verplaatsen zich behoorlijk ver van hun nest op zoek naar voedsel.

Gepubliceerd: 20 augustus 2018

Voor mieren bestrijden moet je de ingangen van de mierennesten zien te vinden om zo het mierenprobleem bij de bron aan te pakken. Kleine hoopjes zand met een gaatje erin, verraden waar het mierennest zit.

Zelf mieren bestrijden

Als je last hebt van mieren, kun je proberen om mieren zelf te bestrijden. Het gieten van kokend water in een mierennest is slechts een tijdelijke oplossing, omdat het water nooit het hele nest bereikt. Zelf mieren bestrijden lukt wellicht met de verschillende sprays, poeders en lokdoosjes die bestaan om mieren en andere insecten in huis tegen te gaan. Spray of strooi deze middelen op elk oppervlak waar je mieren ziet inclusief de naden en kieren. Deze bestrijdingsmiddelen zijn helaas niet zo effectief als de producten die professionals mogen toepassen.

Professioneel mieren bestrijden

Zelf mieren bestrijden is niet aan te raden. Enkel bij een klein mierenprobleem zijn deze doe-het-zelf-producten een prima oplossing. Bij erge mierenoverlast ga je het met deze bestrijdingsmiddelen voor mieren bestrijden niet redden. Schakel bij mierenoverlast een professionele ongediertebestrijder in die het mierenprobleem snel en effectief weet op te lossen. Professionals bestrijden niet alleen de mieren die je ziet, maar ook alle mieren die diep in het nest zitten.

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.