..........
shadow_fix

Veilig werken op daken

Als bij onderhoud daken worden betreden moet dat veilig kunnen. Om calamiteiten + aansprakelijkheidsrisico's te voorkomen. keurmerk Dak Arbo veilig bied dit

Liftinstituut keuring Dak Arbo Veilig

Het zichtbare bewijs voor dakveiligheid
Kan iedereen die bij u het dak op moet, veilig werken? Met het certificaat Dak Arbo Veilig bewijst u dat de dakveiligheid in orde is.

Glazenwassers, huismeesters, koelmachinemonteurs, dakdekkers, schilders, eigen medewerkers – hoe weet u voor honderd procent zeker dat het dak voor iederéén arboveilig is? Het Liftinstituut heeft het antwoord op deze vraag: het certificaat Dak Arbo Veilig (DAV), het eerste officieel erkende en objectieve bewijs van dakveiligheid in Nederland.

KEURMERK DAK ARBO VEILIG: BORG VOOR ZEKERHEID
Cijfers geven aan dat er jaarlijks één dode en enkele gewonden te betreuren zijn door onvoldoende of ondeskundige veiligheidsvoorzieningen op het dak. Met alle juridische consequenties van dien. Dikwijls neemt de gebouwbeheerder de maatregelen naar eer en geweten, maar geeft het resultaat geen enkele zekerheid. Zo is de veiligheid rondom de gevelonderhoudsinstallatie vaak wel geregeld, maar biedt de weg ernaar toe – over het dak zelf – de nodige struikelblokken. De DAV-keuring laat er geen twijfel over bestaan: zijn alle veiligheidsvoorzieningen op orde, dan geeft het Liftinstituut het certificaat Dak Arbo Veilig af.  

MEER INFORMATIE OVER KEURMERK DAK ARBO VEILIG
Wilt u een Dak Arbo Veilig-keuring bij het Liftinstituut aanvragen? Of wilt u eerst meer informatie of een offerte?

 

Bel 020 - 435 06 06.
Stuur een e-mail naar info@liftinstituut.nl
Neem contact met ons op via het contactformulier.
 
DAKVEILIGHEID GEÏNSPECTEERD
In een grondige keuring stelt onze inspecteur vast hoe veilig uw dak is. Naast een algehele visuele controle richt hij zich op een inspectie van het val- en struikelgevaar, de straling van zendapparatuur en onder spanning staande delen. Vervolgens vindt een keuring plaats van de bestaande veiligheidsvoorzieningen en een beoordeling van de aanwezige gebruikershandleidingen.

Na afloop ontvangt u een helder rapport met onze bevindingen, geïllustreerd met foto’s. Als alles in orde is, ontvangt u naast een officieel certificaat ook een keurmerk dat de inspecteur bij de opgang naar het dak aanbrengt. Daarmee kan iedereen die op hoogte werkt, zien dat het dak 100% arboveilig is.

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
 • De daken op!

  dak

  Normaal gesproken gaat het dak van een appartementencomplex een fink aantal jaren mee. Goed onderhoud is echter wel noodzakelijk. Een jaarlijkse dakinspectie zorgt ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan.

 • Duurzame daken

  dak

  Innovaties, milieu, duurzaam, in elke branche wordt royaal met deze begrippen gestrooid, ook op het gebied van dakrenovaties.

 • Bewust bezig met dakisolatie

  energie

  Iedereen weet dat de meeste warmte in het huis via het dak verloren gaat. Door slecht geïsoleerde daken verdwijnt vijfendertig procent van de warmte de lucht in.

 • Profiteer van de voordelen van een groen dak

  dak

  Het ziet er niet alleen leuk uit maar biedt ook tal aan voordelen voor het wooncomfort: groendaken. Bespaar onder andere energie door de prima isolerende functie van een dak met beplanting.

 • GlansGarant

  gevel

  U bent bestuurder of lid van een VvE? Dan bespaart GlansGarant u veel tijd, discussies en geld.

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam