Bollards

Een verkeerspaal is een paal die nauwelijks zichtbaar is op uw terrein. Een hek of een poort is veel beter zichtbaar en zorgt voor een andere uitstraling.

Geplaatst door: FAAC BV

‎Een bollard of verkeerspaal is over het algemeen goedkoper dan een hek om uw terrein. Daarnaast is een bollard makkelijker te monteren en te onderhouden.

WAARVOOR KAN IK VERKEERSPALEN GEBRUIKEN?


De bollards worden gebruikt voor verschillende toepassingen. Verkeerspalen zijn bij uitstek geschikt voor het afsluiten van terreinen. Daarnaast worden de inzinkbare palen ook wel gebruikt voor het afsluiten van individuele parkeerplaatsen. Ook zijn regelmatig taxistandplaatsen voorzien van een verkeerspaal, zodat de plek voor hun vrijgehouden wordt. In grote steden wordt regelmatig gebruikt gemaakt van een anti-terreur verkeerspaal, zoals de FAAC M30 en de FAAC M50.

KAN IK MET BOLLARDS MIJN TERREIN AFSLUITEN?


Met de verkeerspalen van FAAC kunt u gemakkelijk uw terrein afsluiten. Wij onderscheiden twee soorten bollards. De FAAC J200 Bollard is een speciaal ontworpen paal om terreinen af te sluiten. Deze dient met name om onbevoegd verkeer buiten het terrein te houden. De FAAC J275 Bollard is een geschikte paal voor industrieel en commercieel gebruik. Dat wil zeggen dat deze verkeerspaal met name toegepast wordt in situaties waar continu beweging is. Ideaal dus voor in de stad. Heeft u behoefte aan meer informatie over de bollards, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

HEEFT U ADVIES NODIG?


We hebben een relatief kleine, platte organisatie, maar wel met servicevestigingen door het hele land. Zo kunnen we u altijd en overal snel van dienst zijn op de manier die bij ons past: persoonlijk, flexibel en oplossingsgericht.

Ik ontvang graag advies

Bedrijvengids Geplaatst door
FAAC BV

FAAC BV

Transportweg 12-01, 7007CN  Doetinchem

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.