Antislip oplossingen

Wij hebben diverse antislip oplossingen die helpen om uw wooncomplex veiliger te maken. Denk hierbij aan antislip matten, vlonderstrips, antislip tape en trapneuzen.

Geplaatst door: Mapro

Mapro: Leverancier en installateur van antislip oplossingen

Veiligheid staat altijd voorop, vooral als het gaat om openbare ruimtes zoals galerijen, balkons, bruggen en trappen. Bij Mapro begrijpen we hoe belangrijk het is om ervoor te zorgen dat deze oppervlakken antislip zijn om ongelukken te voorkomen. Daarom bieden wij hoogwaardige antislip oplossingen en producten aan voor Vve's en woningen. Met deze producten kunt u ervoor zorgen dat uw buitenruimtes veilig zijn voor bewoners, bezoekers en gasten.

Onze collectie bestaat onder meer uit:

Antislip matten‎

Onze R13 Granulaat matten bieden een uitstekende grip dankzij hun unieke ontwerp met kleine korrels die zorgen voor maximale wrijving. Deze matten kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd op verschillende oppervlakken zoals galerijvloeren of balkons. Ze zijn bestand tegen diverse weersomstandigheden en het meest toegepaste antislip product uit ons assortiment. 

Vlonderstrips

Voor houten vlonderterrassen, bruggen en galerijen bieden onze antislip vlonderstrips een ideale oplossing. Deze strips zijn gemaakt van een hoogwaardig materiaal dat bestand is tegen UV-straling en vocht, waardoor ze lang mee gaan en zelf bereidbaar zijn door auto's. Ze zijn eenvoudig aan te brengen en zorgen voor een veilige grip, ook bij nat weer. 

Antislip tapes

Onze antislip tape is een veelzijdige oplossing die kan woden gebruikt op verschillende oppervlakken, zoals traptreden of betegelde vloeren. Het heeft een sterke kleefkracht en biedt uitstekende grip. Met de antislip tape van Mapro kunt u uw trappen en andere oppervlakken veiliger maken, zonder afbreuk te doen aan het uiterlijk ervan. Met een contrasterende kleur, zorgt het juist voor een duidelijke verandering en verhoogd het de toegankelijkheid.

Trapneuzen en trapbekleding‎

Daarnaast bieden we ook trapneuzen en antislip bekleding voor trappen. Deze producten zijn speciaal ontworpen om slipgevaar te verminderen en de veiligheid van uw trap te vergroten. De producten zijn gemaakt van stevige materialen zodat ze lang meegaan en ook grip bieden bij slecht weer. Voor trappen die zich binnen en buiten bevinden zijn er producten.

Kwaliteit en duurzaamheid‎

Bij Mapro staan we garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Onze antislip oplossingen worden gemaakt volgens de hoogste normen om ervoor te zorgen dat ze lang meegaan en effectief blijven in diverse situaties. Bovendien kunnen onze professionele adviseurs en installateurs u helpen bij het kiezen van de juiste oplossingen voor uw specifieke behoeften en deze vakkundig installateren. 

Bekijk onze referenties

Maak uw galerijen, balkons, bruggen en trappen veiliger met de antisip oplossingen van Mapro. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen een veiligere omgeving te creëren voor uzelf, uw gezin of uw huurders. Uw veiligheid is onze prioriteit!‎

Bedrijvengids Geplaatst door
Mapro

Mapro

Edisonweg 4, 1821 BN  Alkmaar

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.