EcoPearls®

Met EcoPearls® worden holle ruimtes en hoogteverschillen in draagvloeren, bijvoorbeeld hout, makkelijk opgevuld.

Geplaatst door: Unifloor BV

EcoPearls®

EcoPearls® is een egalisatie product dat ontwikkeld is om een stabiele ondergrond te creëren. Met de EcoPearls® kunnen gemakkelijk onregelmatigheden, hoogteverschillen van 0 - 100 mm, maar ook buizen of leidingen in weggewerkt worden.

EcoPearls® is een ecologisch verantwoord bouwmateriaal. Het bestaat uit houtspaanders ommanteld met een cement coating. Hiermee behouden ze de voordelen van hout en hebben ze de eigenschappen van steen. EcoPearls® zijn licht van gewicht en zeer gemakkelijk in gebruik. Verder zijn EcoPearls® resistent tegen schimmel en ongedierte en nagenoeg ongevoelig voor vocht. Door de bijzondere vorm ‘haken’ de EcoPearls® zich in elkaar en wordt er zo een zeer stabiele ondergrond gevormd. Dit alles maakt het materiaal duurzaam en uniek.

EcoPearls® zijn eenvoudig in gebruik. Nadat de inhoud van een zak of emmer op de ondergrond is uitgegoten, komt het neer op het gelijkmatig verdelen van de EcoPearls®. Dit kan door middel van een rei worden gedaan of met behulp van een SpaceLeveller*. De oppervlakte is daarna direct beloopbaar en bij houten vloeren dragen EcoPearls® ook nog bij aan contactgeluid reductie en thermische isolatie van de gehele opbouw.

Op EcoPearls® kunnen diverse Unifloor ondervloeren worden aangebracht, waaronder Jumpax® Nature, Jumpax® HD en Jumpax® CP. Maar ook andere ondervloeren uit ons assortiment zoals Renoboard® en ReduPanel® zijn uitermate geschikt om in combinatie met EcoPearls® te verwerken.

 

* SpaceLeveller is een Unifloor product. Deze machine zorgt voor de verdeling en egalisatie van EcoPearls®. Kijk op www.unifloor.nl voor meer informatie.

Bedrijvengids Geplaatst door
Unifloor BV

Unifloor BV

Arnsbergstraat 4, 7418 EZ  Deventer

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.