Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

EcoPearls®

01 februari 2018
Met EcoPearls® worden holle ruimtes en hoogteverschillen in draagvloeren, bijvoorbeeld hout, makkelijk opgevuld.
LEES VERDER

EcoPearls®

EcoPearls® is een egalisatie product dat ontwikkeld is om een stabiele ondergrond te creëren. Met de EcoPearls® kunnen gemakkelijk onregelmatigheden, hoogteverschillen van 0 - 180 mm, maar ook buizen of leidingen in weggewerkt worden.

EcoPearls® is een ecologisch verantwoord bouwmateriaal. Het bestaat uit houtspaanders ommanteld met een cement coating. Hiermee behouden ze de voordelen van hout en hebben ze de eigenschappen van steen. EcoPearls® zijn licht van gewicht en zeer gemakkelijk in gebruik. Verder zijn EcoPearls® resistent tegen schimmel en ongedierte en nagenoeg ongevoelig voor vocht. Door de bijzondere vorm ‘haken’ de EcoPearls® zich in elkaar en wordt er zo een zeer stabiele ondergrond gevormd. Dit alles maakt het materiaal duurzaam en uniek.

EcoPearls® zijn eenvoudig in gebruik. Nadat de inhoud van een zak of emmer op de ondergrond is uitgegoten, komt het neer op het gelijkmatig verdelen van de EcoPearls®. Dit kan door middel van een rei worden gedaan of met behulp van een SpaceLeveller*. De oppervlakte is daarna direct beloopbaar en bij houten vloeren dragen EcoPearls® ook nog bij aan contactgeluid reductie en thermische isolatie van de gehele opbouw.

Op EcoPearls® kunnen diverse Unifloor ondervloeren worden aangebracht, waaronder Jumpax® Original, Jumpax® HD en Jumpax® CP. Maar ook andere ondervloeren uit ons assortiment zoals Multi-Panel® en ReduPanel® zijn uitermate geschikt om in combinatie met EcoPearls® te verwerken.

 

* SpaceLeveller is een Unifloor product. Deze machine zorgt voor de verdeling en egalisatie van EcoPearls®. Kijk op www.unifloor.nl voor meer informatie.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Unifloor Underlay Systems BV
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen