Jumpax Basic

Jumpax Basic is een super vlakke en egale ondervloer voor o.a. PVC stroken, vinyl, linoleum in combinatie met vloerverwarming.

Geplaatst door: Unifloor BV

Jumpax Basic

Jumpax® Basic zorgt voor een super vlakke en egale ondervloer. Deze droge egalisatie zorgt voor een perfecte en gladde ondergrond voor PVC stroken, linoleum, vinyl en tapijt.  

Jumpax® Basic bestaat uit een onder- en een bovenplaat voorzien van interactieve lijm. Jumpax® Basic wordt, afhankelijk van de toepassing, altijd gecombineerd met een zwevende onderlaag zoals HeatFoil en HeatBlok. Het gebruik van Jumpax® Basic betekent in de praktijk een enorme besparing van tijd en geld, omdat men nu in staat is om iedere oude ondervloer in zeer korte tijd te veranderen in een super gladde en vlakke ondergrond. Het gebruik van omslachtige en tijdrovende vloeibare egalisatiemiddelen is hiermee overbodig geworden en het risico van het loskomen van oude egalisatielagen is daarmee uitgesloten.

Jumpax® Basic behaalt met verschillende onderlagen en vloerbedekkingen een contactgeluid reductie van minimaal 10 dB ΔLlin en draagt ook een NSG label. 

NSG certificaat 2018001 Jumpax Heat Traditional - Linoleum 2-3 mm.pdf

NSG certificaat 2021013 Jumpax Heat Isolator - Linoleum 2-3mm.pdf

NSG certificaat 2020004 Jumpax Heat Traditional - LVT 2-3mm.pdf

NSG certificaat 2018010 Jumpax Heat Isolator - LVT 2-3mm.pdf

Bedrijvengids Geplaatst door
Unifloor BV

Unifloor BV

Arnsbergstraat 4, 7418 EZ  Deventer

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.