..........
shadow_fix

Amstelblocket

De Amstelblocket bestaat uit zes nieuwbouw appartementen verdeeld over zeven woonlagen aan de Welnastraat in het Amstelkwartier van Amsterdam.

De Amstelblocket bestaat uit zes nieuwbouw appartementen verdeeld over zeven woonlagen aan de Welnastraat in het Amstelkwartier van Amsterdam. Studio PROTOTYPE is verantwoordelijk voor het ontwerp van dit CPO-project.

Optimaal genieten van het dakterras én profiteren van een weldaad aan daglicht
Amstelblocket is opgebouwd uit twee ruime herenhuizen, bestaande uit drie woonlagen. De bovenste vier appartementen hebben een tweelaagse opzet. De appartementen op de derde en vierde verdieping zijn voorzien van een loggia en balkon. De bovenste twee appartementen hebben zowel een balkon als een dakterras. Voor een veilige toegang tot de dakterrassen is door uitvoerder Bot Bouw uit Heerhugowaard gekozen voor de beglaasde dakluiken van Gorter Luiken. Zij bieden een praktische toegang tot de buitenruimten en zorgen bovendien voor natuurlijk daglicht in de onderliggende ruimtes.

Duurzaam
De Amstelblocket is onderhoudsvriendelijk en voorzien van duurzame elementen. Ook de geplaatste dakluiken mogen zich hieronder mogen scharen. De RHTG-dakluiken hebben een volledig thermisch gescheiden opstand en de deksels zijn voorzien van HR+++ glas. Dit minimaliseert de kans op ongewenste condensvorming en zorgt voor een besparing op de energiekosten.

Over de producten van Gorter
Gorter dakluiken zijn als vluchtluik inzetbaar maar bieden in de meeste situaties een praktische en veilige toegang tot platte daken voor onderhoudswerkzaamheden of bieden toegang tot een dakterras. De dakluiken zijn inzetbaar op platte daken met een maximale hellingshoek van 30°.

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
 • Building Holland presenteert...

  duurzaam

  Building Holland is dé beurs waar innovaties op het gebied van wonen en duurzaamheid worden gepresenteerd. Appartement & Eigenaar maakte alvast een rondje over de beursvloer en verzamelde deze niet te missen noviteiten.

 • DMJOP met de D van Duurzaam

  duurzaam

  Minder afhankelijk van energieleveranciers, een beter energielabel, lagere stookkosten, er zijn redenen genoeg voor een VvE om te verduurzamen. Maar hoe pak je dat aan? Met een Duurzaam MeerJaren OnderhoudsPlan (DMJOP).

 • De Vve als Energiefabriek

  duurzaam

  Hoe ziet het appartementencomplex anno 2035 eruit op het gebied van duurzaamheid en nul op de meter? Appartement & Eigenaar kijkt vooruit met een aantal experts die dagelijks met die toekomst bezig zijn.

 • De meerwaarde van duurzaam wonen

  duurzaam

  Veel mensen zien de aanschaf van een appartement als een investering voor later. Welke meerwaarde kan een locatie bieden? In de vierde aflevering van deze rubriek onderzoekt Appartement & Eigenaar de meerwaarde van duurzaam wonen.

 • Brief minister Blok: Verbetering functioneren VvE's

  beheer

  Verbeteringen functioneren VvE's in brief Minister Blok

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam