Amstelblocket

De Amstelblocket bestaat uit zes nieuwbouw appartementen verdeeld over zeven woonlagen aan de Welnastraat in het Amstelkwartier van Amsterdam.

Geplaatst door: Gorter Group bv

De Amstelblocket bestaat uit zes nieuwbouw appartementen verdeeld over zeven woonlagen aan de Welnastraat in het Amstelkwartier van Amsterdam. Studio PROTOTYPE is verantwoordelijk voor het ontwerp van dit CPO-project.

Optimaal genieten van het dakterras én profiteren van een weldaad aan daglicht
Amstelblocket is opgebouwd uit twee ruime herenhuizen, bestaande uit drie woonlagen. De bovenste vier appartementen hebben een tweelaagse opzet. De appartementen op de derde en vierde verdieping zijn voorzien van een loggia en balkon. De bovenste twee appartementen hebben zowel een balkon als een dakterras. Voor een veilige toegang tot de dakterrassen is door uitvoerder Bot Bouw uit Heerhugowaard gekozen voor de beglaasde dakluiken van Gorter Luiken. Zij bieden een praktische toegang tot de buitenruimten en zorgen bovendien voor natuurlijk daglicht in de onderliggende ruimtes.

Duurzaam
De Amstelblocket is onderhoudsvriendelijk en voorzien van duurzame elementen. Ook de geplaatste dakluiken mogen zich hieronder mogen scharen. De RHTG-dakluiken hebben een volledig thermisch gescheiden opstand en de deksels zijn voorzien van HR+++ glas. Dit minimaliseert de kans op ongewenste condensvorming en zorgt voor een besparing op de energiekosten.

Over de producten van Gorter
Gorter dakluiken zijn als vluchtluik inzetbaar maar bieden in de meeste situaties een praktische en veilige toegang tot platte daken voor onderhoudswerkzaamheden of bieden toegang tot een dakterras. De dakluiken zijn inzetbaar op platte daken met een maximale hellingshoek van 30°.

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.