Gerelateerde suggesties:

Wonen op het water

Havenloft is synoniem voor wonen op het water.
LEES VERDER

Een uniek project waar Gorter een negental dakluiken aan mag leveren.

Het Rotterdamse project, ontworpen door Public Domain Architecten en Van Hattum en Blankevoort, bestaat uit achttien drijvende watervilla’s welke worden gerealiseerd in een bekken van de Rotterdamse haven.

De havenlofts staan op een eigen ponton op een eigen waterkavel die tevens ruimte biedt voor een boot of sloep. Meerpalen zorgen voor stabiliteit. De lofts zijn vrij in te richten, dus ook het afwerkings- en energieniveau worden door de koper bepaald. Voor de toegang tot de daktuinen op de lofts kozen negen bewoners voor een oplossing van Gorter. Naast de zeven RHTG-dakluiken, levert de producent uit Schagen ook twee RHT-luiken. Beide types zorgen voor een zorgeloze opgang.

Veilig omhoog en een zee aan daglicht
Gorter beglaasde dakluiken zijn ideaal voor toepassing in gebouwen of woningen waar natuurlijk daglicht in de onderliggende ruimte gewenst is. In appartementen met een dakterras, woningen met weinig ramen en kantooromgevingen zorgt het beglaasde dakluik voor een impuls aan daglichttoetreding. Dat doet overigens niets af aan de isolatiewaarde van het luik. Het Gorter RHTG dakluik heeft een volledig thermisch gescheiden opstand. Het deksel is bovendien voorzien van HR+++ glas waardoor de kans op ongewenste condensvorming geminimaliseerd wordt.

Dakluik met bewezen energieprestaties
Het RHT-dakluik van Gorter is thermisch gescheiden en kent een hoge isolatiewaarde. De kans op condensvorming is minimaal, de besparing op energiekosten daarentegen is aanzienlijk. Daarnaast kent het dakluik een weer- en windbestendige afwerking, veilige bediening en een bewezen hoge isolatiewaarde

Meer weten over dit project of over de oplossingen van Gorter? Neem gerust contact op!

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Gorter Luiken BV
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen