Inbreiding Buitenveldert

Midden in Buitenveldert in Amsterdam bouwt Vink + Veenman uit Nieuwkoop aan de bouw van BRIX, een appartementencomplex met 25 woningen verdeeld over vijf verdiepingen.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Dakterrassen

Voor het ontwerp van het gebouw heeft Van der Linde Architecten zich door de bouwstijl van Buitenveldert laten inspireren. De appartementen worden hoogwaardig afgewerkt en beschikken over een eigen berging en één of meerdere ruime buitenruimten. In een parkeerkelder onder het gebouw wordt per appartement een parkeerplaats gerealiseerd.Voor het ontwerp van het gebouw heeft Van der Linde Architecten zich door de bouwstijl van Buitenveldert laten inspireren. De appartementen worden hoogwaardig afgewerkt en beschikken over een eigen berging en één of meerdere ruime buitenruimten. In een parkeerkelder onder het gebouw wordt per appartement een parkeerplaats gerealiseerd.

De dakterrassen van de vier penthouses van BRIX krijgen een ultiem stabiele en veilige opgang, gerealiseerd door het Gorter beglaasde dakluik. Dit dakluik is ideaal voor toepassing in gebouwen of woningen waar natuurlijk daglicht in de onderliggende ruimte gewenst is. In appartementen met een dakterras, woningen met weinig ramen en kantooromgevingen zorgt het beglaasde dakluik voor een impuls aan daglichttoetreding. Dat doet overigens niets af aan de isolatiewaarde van het luik. Het Gorter RHTG dakluik heeft een volledig thermisch gescheiden opstand. Het deksel is bovendien voorzien van HR+++ glas waardoor de kans op ongewenste condensvorming geminimaliseerd wordt.

Dakinspectie

Voor toetreding tot het dak, voor onder meer inspectie, koos Van der Linde voor toepassing van het RHT-dakluik van de producent uit Schagen. Ook dit dakluik heeft een ongekend hoge isolatiewaarde. Overige kenmerken:

· een weer- en windbestendige afwerking
· veilige bediening
· 10 jaar garantie
· optioneel elektrische bediening met twee krachtige motoren

De verwachte oplevering van BRIX is Q1 2020.
Meer informatie over Gorter? Bezoek onze website.

www.gorterluiken.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.