Record Easygate LX

Snellooppoorten combineren een hoge doorstroomcapaciteit met een hoog beveiligingsniveau. Deze unieke combinatie maakt snellooppoorten bij uitstek geschikt

Geplaatst door: FAAC Automatische Deuren

De oplossing voor de scheiding van de verschillende ruimten met ongelijksoortige toegangsniveaus.

De oplossing voor de scheiding van de verschillende ruimten met ongelijksoortige toegangsniveaus. In bijvoorbeeld de centrale hal komen deze stijlvol vormgegeven toegangspoorten, voorzien van transparante glazen afscheidingen, optimaal tot hun recht. Met behoud van een hoge doorstroomcapaciteit, dragen zij zorg voor een passende scheiding tussen bevoegde en onbevoegde personenstromen binnen het gebouw. 

Beveiligde, hoge capaciteitsdoorgang - Snellooppoorten combineren een hoge doorstroomcapaciteit met een hoog beveiligingsniveau. Deze unieke combinatie maakt snellooppoorten bij uitstek geschikt voor toepassing bij entrees van kantoor- en overheidsgebouwen.

Door middel van geautomatiseerde panelen van transparant glas wordt de doorgang gereguleerd terwijl het ingebouwde detectiesysteem voorkomt dat personen meelopen in gelijke of tegenovergestelde richting. Het RVS bovenblad kan uitgevoerd worden in hout of natuursteen.

De snellooppoort EasyGate LX is geschikt voor situaties waar maximaal gebruikerscomfort gecombineerd dient te worden met een hoog beveiligingsniveau. De combinatie van roestvrijstalen materialen in combinatie met glas of hout maken het mogelijk om de EasyGate LX snellooppoort te integreren in elke omgeving. De snellooppoort wordt standaard geleverd met transparante glaspanelen van 8 mm dik en 1200 mm hoog.

Diverse soorten van identificatie-en signaleringssystemen kunnen op de tourniquet worden aangesloten. De EasyGate LX is inzetbaar voor een breed scala van toepassingen zoals; banken, kantoren, overheids-instellingen, openbaar vervoer en openbare gebouwen.

Besturingsinterface

Een besturingssysteem met microprocessor garandeert de nauwkeurige beweging van de geautomatiseerde panelen. Zodra de besturing een signaal ontvangt van bijvoorbeeld een toegangscontrolesysteem worden de panelen geopend.

Stroomstoring/Noodgevallen

De poort heeft verschillende instelbare modi bij spanningsuitval:

De panelen blijven staan in de stand waarin ze zich op dat moment bevinden
De panelen openen automatisch (noodstroom voorziening vereist)
De panelen kunnen handmatig geopend worden
De EasyGate LX beschikt over een spanningsvrij contact om in vrijstand te zetten bij noodgevallen.

Praktijk voorbeeld / referentie

Bedrijvengids Geplaatst door
FAAC Automatische Deuren

FAAC Automatische Deuren

Cardanuslaan 30, 6865 HK  Doorwerth

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.