Catharina Ziekenhuis kiest voor Gorter

Architecten aan de Maas kregen in 2019 de opdracht een nieuwe bereidingsapotheek op het terrein van het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven te ontwerpen.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Bij het ontwerp van het gebouw stond duurzaamheid centraal. Derhalve zijn er duurzame bouwmaterialen gebruikt, is het gebouw gasloos opgeleverd en liggen er zonnepanelen en sedumplanten op het dak. Om deze panelen en planten op een veilige manier te onderhouden, is goed nagedacht over de daktoegang. 

Inmiddels is het nieuwe gebouw -dat 700 m2 groot en vier verdiepingen hoog is- opgeleverd. Voor toegang tot het dak is gekozen voor het RHT-dakluik met aanhaakladder van Gorter. Met deze oplossingen zijn onderhoudsploegen en hoveniers zeker van een veilige en comfortabele toegang tot het dak. 

Ook voor toegang tot de vloer koos Architecten aan de Maas voor de oplossingen van Gorter. De twee toegepaste BV-FL vloerluiken met uitneembaar deksel bieden een economische oplossing in situaties waarin het vloerluik niet frequent geopend hoeft te worden en de voorgeschreven afmetingen gering zijn. Voor situaties waar het vloerluik wel regelmatig geopend dient te worden, is de toepassing van een scharnierend vloerluik aan te bevelen.

Wilt u meer informatie over de oplossingen van Gorter? Bezoek dan www.gorter.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.