Gorter dakluik op complex in Middelsee

In Leeuwarden verrijst Huis aan de Haven. Een appartementencomplex ontworpen door Powerhouse Company en gerealiseerd door Reitsma Bouw Drachten.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Huis aan de Haven is onderdeel van Middelsee, een nieuw stukje stad met 3.200 woningen in het zuiden van Leeuwarden, pal aan het water. In dit duurzame plan wordt geen gas gestookt en kiest men voor de meest duurzame materialen.

Een voorbeeld van duurzame materialen is het dakluik van Gorter. De RHT-dakluiken zijn standaard voorzien van een volledig thermisch gescheiden constructie. Door het ontbreken van koudebruggen en de slim geplaatste isolatiematerialen verkrijgt het dakluik een zeer goede isolatiewaarde over de gehele constructie. Dit voorkomt condensvorming en zorgt voor besparingen op de energiekosten. 

Veilige daktoegang
Voor een veilige toegang tot de platte daken ten behoeve van het dakonderhoud koos de architect ook in dit plan voor het RHT-dakluik van Gorter. Het luik realiseert een veilige toegang tot het dak. Onmisbaar voor de ploeg die verantwoordelijk is voor het onderhoud. 

Compleet met klimmiddelen
Gorter levert haar luiken bij voorkeur met eigen ontworpen klimmiddelen. De combinatie zorgt voor een optimaal veilige toegang tot het dak. Huis aan de Haven krijgt een schaartrap. Deze trap  -en ook de ladders van Gorter- zijn speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen.

Meer informatie over de Gorter dakluiken, de opties en de vanaf prijs vind je via deze link. Liever meteen een offerte opvragen? Klik hier!‎

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.