Dakluik op Dreeftoren in onze hoofdstad

Recht tegenover de Amsterdam ArenA realiseert DVC Bouw de renovatie van een bestaand kantoorgebouw én de bouw van een gloednieuwe 38 verdiepingen tellende woontoren met 312 appartementen.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Het ontwerp -uit de pen van ZZDP Architecten- bevat ook een dakluik van Gorter. Hiermee zijn de onderhoudsploegen van de op het dak gerealiseerde installaties zeker van een veilige toegang tot hun werklocatie. 

Toegang tot het platte dak
De dakluiken van Gorter maken het onderhoud aan en de inspectie van daken eenvoudiger dan ooit. Betreed het dak via de verdiepingen en trappen binnen het gebouw en laat risicovolle acties met losse ladders of hoogwerkers achter je. Ook materialen -denk aan dakbedekkingsmateriaal of onderdelen voor de daar aanwezig installaties- breng je via deze daktoetreding eenvoudig naar het dak.

Extra veilig: dakluik met schaartrap

Het RHT-dakluik met schaartrap is in zes standaard combinaties leverbaar. Deze combinaties zijn ideaal voor toepassingen waar het dak incidenteel maar ook frequent betreden wordt. De dakluik-met-schaartrap-combinaties worden geleverd met TÜV NORD certificaat volgens EN 14975 en met het label "Baumuster geprüft" en Aboma veiligheidskeur. De rapporten kunnen gebruikt worden als bewijsdocument bij de volgens de Arbo-wet verplichte Risico-Inventarisatie en Evaluatie (RIE). Alle dakluiken RHT beschikken bovendien over een CE (ETA) certificering.

Bekijk via deze link hoe je eenvoudig een dakluik installeert. 

Meer informatie over de Gorter dakluiken, de opties en de vanaf prijs vind je via deze link. Liever meteen een offerte opvragen? Klik hier!‎

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.