Dakluik maakt nieuwbouw zorgappartement

In Heel realiseert Peters Bouw en Onderhoud het ontwerp van Architectenbureau A&R10 dat 38 zorgappartementen betreft.

Geplaatst door: Gorter Group bv

De twee woon-/zorggebouwen met ieder negentien appartementen worden binnenkort bewoond door ouderen met een verstandelijke beperking en een intensieve zorgvraag. Op een van de daken van de nieuwbouw komt een dakluik van Gorter. Het levert de facilitaire dienst een veilige en comfortabele toegang tot het dak. Fijn voor onderhoudswerkzaamheden!

De combinatie van het RHT-dakluik met de meegeleverde ladder is ideaal voor laag frequent gebruik van het dakluik. Denk hierbij aan onderhoudswerkzaamheden. De Gorter ladder wordt standaard geleverd met ophangbeugels voor het veilig weghangen van de ladder wanneer deze niet in gebruik is. Bij frequenter gebruik bevelen wij een dakluik met schaartrap of vaste trap aan. En het luik zelf? Dat is thermisch gescheiden en kent een hoge isolatiewaarde. 

De voordelen van Gorter dakluiken
Dakluiken zijn als vluchtluik inzetbaar maar bieden in de meeste situaties een praktische toegang tot dakterrassen, koelinstallaties, liftmachinekamers, glazenwasinstallaties, zonnecollectoren en andere voorzieningen op daken. Dakluiken zijn inzetbaar op platte daken met een maximale hellingshoek van maximaal 30°. De voordelen van Gorter:

· Ondersteuning van architecten/ ontwerpers met bestekteksten en CAD-bestanden
· Gorter sinds 1928, ISO9001 en wereldwijde ondersteuning
· Tevens vloerluiken, wandluiken en plafondluiken

Klik hier wanneer u meer wilt weten over de kenmerken van dit dakluik of over het bedrijf Gorter

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.