Basisschool de Achtbaan met Gorter

Het oude gebouw van de Achtbaan in Eindhoven is op verzoek van het schoolbestuur met de grootste zorg op circulaire wijze gesloopt.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Iets later dan verwacht, circulair slopen neemt iets meer tijd in beslag dan de reguliere werkmethode, begint het bouwteam aan het vormgeven van het nieuwe onderkomen. Met het storten van de eerste kuub beton is op 12 juli 2023 de nieuwbouw voor basisschool De Achtbaan een stapje dichterbij. De verwachting is dat de school over een paar maanden meer vorm heeft. Dan zal ook het dakluik van Gorter op het dak worden bevestigd. 

Het is duidelijk dat James architecture and design en Aarts bouw Leende bij de bouw van de basisschool alles in het werk stellen om te voldoen aan de eisen van deze tijd. Het toegepaste dakluik van Gorter draagt bij aan de duurzaamheidsambitie van dit project. Het dakluik zorgt voor een onbekommerde toegang tot het dak (voor werkzaamheden aan op het dak aanwezige installaties en aan het dak zelf). Daarnaast kent het dakluik:

·       een weer- en windbestendige afwerking
·       veilige bediening
·       tien jaar garantie
·       een bewezen hoge isolatiewaarde
·       elektrische bediening met twee krachtige motoren

Uniek is dat de RHT-dakluiken als eerste in de markt met een European Technical Assessment (ETA) geleverd worden, waarmee er een onbetwiste onderbouwing is voor de bewezen prestaties en de aangebrachte CE-markering.

Wilt u meer weten over Gorter?

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.