Gorter ook populair op IJburg

Centrumeiland is hét zelfbouweiland van Amsterdam en onderdeel van stadsdeel IJburg. Op dit eiland komen 1.500 tot 1.700 woningen waarvan zestig tot zeventig procent zelfbouw.

Geplaatst door: Gorter Group bv

De 62 appartementen -bedoeld voor sociale huur- in blok 2-1 worden in opdracht van Ymere door Friso aannemingsmaatschappij gemaakt. De door RAU Architecten ontworpen woningen komen in een waterrijke omgeving, met het strand haast voor de deur. Het dak van de 62 appartementen bereikt men via het dakluik van Gorter. 

Bewezen energiezuinig
De dakluiken van Gorter zijn de enige (!!) in de categorie dakluiken met een bewezen ongekend hoge isolatiewaarde. EuroSolid heeft de thermische prestaties conform EN-ISO 10077-2 onderzocht en het staat officieel vast dat de Gorter RHT-dakluiken die in dit project zijn toegepast een isolatiewaarde hebben van Uw = 0,319 W/(m².K). De goede isolerende eigenschappen worden verkregen door de combinatie van een speciaal ontwerp en de juiste materialen. Met deze oplossing kan een gebouw decennia vooruit. 

Dakluik voor veilige toegang tot het dak en installaties
Daarnaast zorgen de dakluiken van Gorter ook voor dat wat ze bedoeld zijn: een veilige toegang tot het dak en de daar aanwezige installaties. Het RHT-dakluik dat op het dak van dit complex wordt toegepast, kent een bewezen hoge isolatiewaarde en draagt zo bij aan een lage energierekening. Het dakluik is vanuit de onderliggende ruimte gemakkelijk te bereiken middels de meegeleverde schaartrap

Meer informatie over de Gorter dakluiken, de opties en de vanaf prijs vind je via deze link. Liever meteen een offerte opvragen? Klik hier!‎

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.