Dakluik op MFC Tollebeek

?In Emmeloord bouwt BMN aan de nieuwbouw van multifunctioneel centrum Tollebeek.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Het MFC krijgt een sporthal en accommodaties voor de voetbalvereniging, kantine en ruimten t.b.v. fysiotherapie, huisarts, kruisvereniging, consultatiebureau en buitenschoolse opvang. K4 Architecten koos voor de toegang tot het dak voor het RHT-dakluik van Gorter. Met deze keuze is een veilige en comfortabele toegang gegarandeerd.

Leverancier van dakluiken, vloerluiken, plafond- en wandluiken
Gorter Luiken levert onderhoudsvrije luiken voor toegang door daken, vloeren, wanden en plafonds. Het is de eigen engineeringafdeling die de producten -waaronder dakluiken, vloerluiken en inspectieluiken- ontwerpen. Vanzelfsprekend met oog op veiligheid, kwaliteit en vernieuwing. De nieuwe generatie RHT- dakluiken wordt dan ook gekenmerkt door een uiterst sterke en gepatenteerde constructie. Dankzij een aantal aanpassingen is het dakluik nog beter bestand tegen onverwachte extreme belastingen in de bouwfase of tijdens het gebruik. Met de introductie van de nieuwe generatie RHT-dakluiken worden er drie nieuwe maatvoeringen aan het standaard leveringsprogramma toegevoegd.

Compleet met klimmiddelen
De bij het dakluik geleverde opsteekladder is vervaardigd van geanodiseerd aluminium met aan de bovenzijde twee vaste haken, waarvan een met hangslotvoorbereiding om de ladder tijdens gebruik te borgen tegen onbedoeld wegnemen. De ladder wordt geleverd met een antislip staptrede voor montage in of onder het plafond. De constructie van de ladders en het materiaalgebruik waarborgen een hoge mate van stabiliteit en langdurige bedrijfszekerheid. Alle ladders van Gorter worden met Aboma veiligheidskeur geleverd.

Meer informatie over de Gorter dakluiken, de opties en de vanaf prijs vind je via deze link. Liever meteen een offerte opvragen? Klik hier! 

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.