Dakluik van Gorter op nieuwbouw

VMEZ Architecten heeft een complex met vijftig 50 duurzame, betaalbare appartementen op het Lloyds Terras in Veendam ontworpen.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Het gaat om energiezuinige sociale huurwoningen voor één- en tweepersoonshuishoudens. De appartementen worden gasloos en krijgen een warmtepomp. Het complex wordt bijna-energieneutraal (BENG). Het dakluik van Gorter -dat wordt toegepast om een veilige dakopgang te garanderen- draagt hier aan bij. 

De dakluiken van Gorter
Gorter dakluiken bieden een praktische en veilige toegang tot platte daken voor onder meer onderhoudswerkzaamheden en bieden toegang tot koelinstallaties, liftmachinekamers, glazenwasinstallaties, zonnecollectoren en andere voorzieningen op het dak. Het RHT-dakluik dat is  toegepast in dit project is net al alle andere luiken van deze producent volledig thermisch gescheiden en kennen een bewezen hoge isolatiewaarde. Deze kenmerken maken het dakluik uniek in zijn soort. Het dakluik is vanuit de werkruimte gemakkelijk te bereiken middels de meegeleverde schaartrap. Meer (prijs)informatie over het toegepaste dakluik vind je achter deze link.

Dit dakluik is uitermate geschikt voor duurzame bouw
Omdat moderne daken zeer goed geïsoleerd zijn, is de dakdoorgang vaak de zwakste schakel. Tenzij deze een hoog isolatieniveau kent en geen warmtebruggen heeft. Het RHTdakluik van Gorter voldoet aan deze eisen. Wilt u nog een stapje verder? Het Gorter RHTEP dakluik heeft met Uw = 0,198 W/(m².K) zelfs een nog hogere isolatiewaarde.  

Direct een offerte op maat aanvragen? Dat kan hier.‎

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.