Gorter dakluik villa met appartementen

Een appartementengebouw met de architectuur van een grote villa. Dat was het uitgangspunt voor het ontwerp van ’t Prinsenwiel in Hedel.

Geplaatst door: Gorter Group bv

De royale entree is het startpunt van het gebouw met vier bouwlagen met in totaal 21 appartementen variërend van ruim 80 m2 tot 150 m2. Boumij koos voor een veilige daktoegang voor het bekende RHT-dakluik van Gorter. Met deze dakdeur zijn het dak en de daar aanwezige installaties op een veilige manier te bereiken. 

Resumerend: waarom een dakluik?
Met het plaatsen van een dakluik creëer je een veilige toegang tot het dak. Hiermee zijn onderhoud aan het dak en de daar aanwezige installaties veilig uit te voeren. Onderhoudsploegen zijn in mum van tijd op de plek van bestemming en de toegang is dus optimaal veilig. Zeker als het dakluik gecombineerd wordt met de juiste klimmiddelen als ladders of schaartrappen. Voor ‘t Prinsenwiel koos Boumij voor toepassing van de schaartrap.

Hoge isolatiewaarde 
Het duurzame RHT-dakluik is thermisch gescheiden en kent een hoge isolatiewaarde. De kans op condensvorming is minimaal, de besparing op energiekosten daarentegen is aanzienlijk. Daarnaast kent het dakluik:

·       een weer- en windbestendige afwerking
·       veilige bediening
·       maar liefst tien jaar garantie
·       bewezen hoge isolatiewaarde
·       elektrische bediening met twee krachtige motoren

Meer informatie over de Gorter dakluiken, de opties en de vanaf prijs vind je via deze link. Liever meteen een offerte opvragen? Klik hier!

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.