Dakluiken op distributiecentrum

Naast Schiphol bouwde Pleijsier Bouw het duurzame distributiecentrum LU-IV dat door MIES Architectuur uit Ede is ontworpen.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Voor fase 1 is het certificaat BREEAM Excellent ontvangen, mede mogelijk gemaakt door het energiezuinige ontwerp van de gebouwen: op het dak liggen zonnepanelen en de panden zijn voorzien van een warmte­ en koudeopslag om het distributiecentrum mee te verwarmen of te koelen. De twee energiezuinige dakluiken van Gorter maken het geheel compleet.

 Leverancier van dakluiken, vloerluiken, plafond- en wandluiken
Gorter Luiken levert onderhoudsvrije luiken voor toegang door daken, vloeren, wanden en plafonds. Producten zoals dak- en vloerluiken worden door de eigen engineeringafdeling ontworpen waarbij veiligheid, kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid voorop staan. De nieuwe generatie RHT-dakluiken wordt gekenmerkt door een uiterst sterke en gepatenteerde constructie. Dankzij een aantal aanpassingen is het dakluik nog beter bestand tegen onverwachte extreme belastingen in de bouwfase of tijdens het gebruik. 

Voor het platte dak
Genoemde dakluiken zijn inzetbaar op platte daken met een maximale hellingshoek van 30°. De RHT-dakluiken van Gorter worden continu aan verbeteringen onderworpen. Hiermee zijn de luiken in toenemende mate bestand tegen extreme belastingen. Zowel tijdens de bouw als in de gebruiksfase. Via deze link vind je info over het installeren van dit dakluik. 

Meer informatie over de Gorter dakluiken, de opties en de vanaf prijs vind je via deze link. Liever meteen een offerte opvragen? Klik hier

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.