The Joan krijgt Gorter op haar dak

Ter hoogte van het knooppunt Amstel wordt in Amsterdam The Joan gerealiseerd. Dit duurzame (BREEAM excellent), multifunctionele, flexibele multi-tenant gebouw biedt straks ruimte aan creatieve bedrijven.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Op het dak komt op advies van OZ architecten het RHT-dakluik van Gorter te liggen. Met dit dakluik zijn onderhoudsploegen zeker van een optimaal veilige toegang tot het platte dak.

Waarom een dakluik?
Met het plaatsen van een dakluik creëer je een veilige toegang tot het dak. Hiermee zijn onderhoud aan het dak en de daar aanwezige installaties veilig uit te voeren. Onderhoudsploegen zijn in mum van tijd op de plek van bestemming en de toegang is dus optimaal veilig. Zeker als het dakluik gecombineerd wordt met de juiste klimmiddelen als ladders of schaartrappen. Voor The Joan koost OZ voor toepassing van de XL schaartrap

Hoge isolatiewaarde 
Het duurzame RHT-dakluik is thermisch gescheiden en kent een hoge isolatiewaarde. En dat ligt geheel in lijn met de duurzaamheidsambitie van deze tijd. 

Wilt u meer weten over de kenmerken van dit dakluik of over het bedrijf Gorter? Lees hier meer. 

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.