De all-in laadoplossing voor VvE’s

Laadsnel.nl verzorgt en onderhoudt complete auto-oplaadoplossingen voor VvE’s. Van enkele laadpalen tot hele laadpleinen met verschillende soorten oplaadpunten.

Geplaatst door: Laadsnel

Je wilt laadpalen plaatsen, maar je maakt je zorgen om het budget van de VvE? Niet doen, wij hebben hier de oplossing voor.

Met de all-in laadoplossing krijg je wél oplaadfaciliteiten op de parkeerplaats, maar heb je geen aanschaf- en installatiekosten. Daarbij zijn onderhoud en de backoffice ook nog eens inbegrepen in de prijs vanaf €0,35* per kWh.

Onderhoud en service

Met de all-in laadoplossing heb je niet alleen de juiste laadpaal, maar ook de juiste service. Zo weet je zeker dat je laadpaal altijd werkt.

Geen grote eenmalige investering

Het grote voordeel van de all-in laadoplossing is dat je niet een grote eenmalige investering hoeft te doen. Hierdoor kan je wel de stap maken die noodzakelijk is, zonder diep in de buidel te tasten.

Transparante kosten

Bij veel aanbieders van koop-en lease laadpalen heb je te maken met bijkomende kosten voor installatie. Met de all-in laadoplossing optie zit dit allemaal bij de prijs in.

Geen kosten voor overige bewoners VvE

Bij een standaard leasecontract betaal je vaak een periodiek bedrag wat flink kan oplopen. Met onze all-in laadoplossing betalen de elektrische rijders in de VvE alleen als de paal gebruikt wordt. De VvE krijgt de kosten voor de gebruikte kWh terugbetaald.

*afhankelijk van de kWh prijs van de VvE

Bedrijvengids Geplaatst door
Laadsnel

Laadsnel

Distributieweg 21, 2404 CM  Alphen a/d rijn

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.