Laadsnel

Laadsnel

Distributieweg 21, 2404 CM  Alphen a/d rijn

Over ons

Over Laadsnel.nl

Al meer dan 4000 laadpunten hebben we geïnstalleerd in de afgelopen 10 jaar.

Waar we ooit begonnen met het aansluiten van individuele laadpalen, richten we nu steeds vaker complete laadpleinen in. Denk aan locaties met 10 – 100 laadfaciliteiten, vaak in combinatie met snelladers. 

Laadpalen voor VvE’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in complexe laadinfrastructuren worden we door steeds meer VvE’s benaderd. Hen bieden we een veilige totaaloplossing. We verzorgen de aanleg, het beheer en de verrekening. Bestuursleden hoeven geen technische en juridische zaken uit te zoeken. Ook hoeven ze zich geen weg te banen door al die backoffice-systemen. 

En natuurlijk zijn de VvE’s ervan verzekerd dat de installatie aan de wettelijke veiligheidsnormen voldoet.

Veilige laadpleinen

Ontwerp, aanleg en onderhoud van laadpleinen in parkeergarages en andere grootschalige locaties vragen een specifieke expertise. Bij een locatie met meerdere oplaadpunten steekt namelijk het elektrisch ontwerp (lees: de energiedistributie) erg nauw. Een geruststelling: hier zijn we in gespecialiseerd.  

Sterker nog: we voldoen volledig aan het ontwerpbesluit brandveiligheid parkeergarages.

Landelijk

Inmiddels hebben 20 dealers zich bij ons aangesloten. Deze 20 erkende installateurs zijn verspreid over heel Nederland. Van Alkmaar tot Groningen, van Rotterdam tot Maastricht en van Leeuwarden tot Terneuzen: we bieden landelijke dekking. 

En dat merken we. We krijgen aanvragen uit zowel de Randstad en als alle uithoeken van het land.

Ook laadpalen laten plaatsen?

NEEM CONTACT OP

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.