Ringleiding laadpaal VvE

Ringleiding laadpaal VvE. Alles wat je moet weten.

Geplaatst door: Laadsnel

Elektrische voertuigen worden steeds populairder, en als gevolg daarvan komen ringleiding laadpalen steeds vaker voor. In dit blog gaan we dieper in op ringleiding laadpalen en de voordelen ervan. We bespreken ook de nieuwe ringleiding laadpaal die in de VVE-parkeergarages is geïnstalleerd.

Ringleiding laadpaal wat is het?

Een ringleiding voor laadpalen is precies wat je denkt dat het is. Het is één leiding waar alle laadpalen aan gekoppeld zijn. Speciaal voor VvE parkeerplaatsen is dit een geweldige en kostenbesparende snelle optie.

Vlakbandkabel VvE

In technische termen is de laadpaal ringleiding een vlakbandkabel waar de laadpalen (meestal wandmodellen) aan vast gemaakt zijn.

Ringleiding laadpaal VvE 

Ringleiding laadpaal de voordelen

In standaard situaties wordt er voor iedere laadpaal een aparte kabel getrokken naar de meterkast. Dit is een kostbare aangelegenheid en onhandig in een parkeergarage. De vlakbandkabel voor laadpalen voorkomt dit. De laadpaal ringleiding is daarom flink kosten besparend.

Een ander voordeel is dat de laadpaal ringleiding efficiënter is dan andere methoden. Door een slimme afstelling van de laadpalen maak het een snelle oplaadtijd mogelijk. Met bijvoorbeeld 2 laadpunten op 1 laadpaal in standaard situaties is dit vaak al niet mogelijk. Wij adviseren u hier graag over.

Ringleiding laadpaal parkeergarage VvE

Een ringleiding aanleggen binnen een VvE is een optimale keuze. De vlakbandkabel loopt langst alle parkeerplaatsen en maakt het mogelijk dat er ten alle tijde een extra laadpaal voor een extra elektrische auto kan worden bijgeplaatst. Bewoners kunnen hun auto parkeren op de daarvoor bestemde parkeerplaats en hun auto aansluiten op de lader.

Meer weten over Ringleiding laadpalen voor VvE's?

Wilt u meer weten over ringleiding laadpalen of heeft u vragen over het installeren ervan? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Laadsnel.nl biedt aan DE ALL-IN LAADOPLOSSING VOOR VVE’S:

  • Je betaalt per laadbeurt (alleen de gebruiker betaald)
  • Geen vaste kosten per maand
  • Overige bewoners betalen niet mee
  • Geen aanschaf- en installatiekosten
  • Geen onderhoudskosten
  • De gebruikte kWh worden terugbetaald

Met de all-in laadoplossing voor VvE's betaal je tussen de €0,35,- en €0,...,- per Kwh (afhankelijk van de kWh prijs) waarvoor je de laadpaal, installatie, straat- en graafwerk, service en onderhoud krijgt.

Laadpaal VvE garage advies?

De wereld van elektrische voertuigen is een complex en steeds veranderend landschap. U heeft iemand nodig die u kan helpen om door al deze veranderingen te navigeren, zoals het kiezen van de beste back-office oplossing of het uitzoeken welk soort laders zal werken in uw faciliteit - wij hebben jarenlange expertise op dat gebied!

Al onze plannen worden specifiek afgestemd op de behoeften van elke klant, zodat ze niet eindigen met iets generieks zoals de meeste bedrijven doen; in plaats daarvan weet ik zeker dat onze plannen veel geschikter zouden zijn op basis van persoonlijke voorkeur alleen.

Als u vragen heeft over Laadsnel.nl of als u meer wilt weten over hoe wij u kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! We kijken er naar uit om snel van u te horen.

Bedrijvengids Geplaatst door
Laadsnel

Laadsnel

Distributieweg 21, 2404 CM  Alphen a/d rijn

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.