De brandweer mag gezien worden!

n Almere Poort wordt door Jorritsma Bouw, Van Gelder, Radiar Totaalinstallatie en Wouda Installatietechniek gebouwd aan het door ME-2 Architecten ontworpen gebouw voor de brandweer in Almere.

Geplaatst door: Gorter Group bv

De gevel van het energiezuinige gebouw wordt opgebouwd uit grijsbruine bakstenen, strekmetaal en een enorme glazen pui. Het gebouw wordt aangesloten op het warmtenet, krijgt zonnepanelen op het dak, wordt uitgerust met duurzame installaties, triple beglazing en een super geïsoleerde bouwschil. Het energiezuinige dakluik van Gorterdoet een extra duit in het zakje. Het RHT-dakluik heeft een ongekend hoge isolatiewaarde, waarmee het luik een belangrijke bijdrage levert aan de energieprestatie van de kazerne. En het dakluik doet natuurlijk waar het in oorsprong voor is ontwikkeld: het realiseert een veilige toegang tot het dak zodat onderhoudsploegen voor het dak en de zonnepanelen veilig hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. 

Het RHT-luik is uitermate geschikt voor het platte dak. De dakluiken van Gorter zijn beschikbaar met dicht en glazen deksel, maar ook in een brandwerende of explosie-ontlastende uitvoering. Een dakluik is eenvoudig in een bestaand of nieuw gebouw te integreren. Anders dan met een dakopbouw, wordt het aanzicht van uw gebouw met deze vorm van daktoetreding niet verstoord en hoeft u ook geen extra vergunningen aan te vragen. 

Meer informatie over Gorter vindt u via: www.gorterluiken.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.