Twee RHTEP’s op zorgcomplex

In Heino bouwen Dons en Troost en Aannemersbedrijf Staph aan de nieuwbouw van Het Wooldhuis.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Dit project bestaat uit de realisatie van veertien hofjeswoningen, de bouw van twee complexen met in totaal 44 appartementen en de renovatie van het verpleeghuisgedeelte. Alle gebouwen worden voorzien van duurzaam opgewekte energie en elektrische installaties. Geheel in lijn met deze focus op duurzaamheid is de keuze voor de RHTEP-dakluiken van Gorter. 

Isolatiewaarde zo goed als het dak
Er worden steeds hogere eisen gesteld aan de isolatiewaarde en energieprestatie van gebouwen. Hierin speelt de isolatiewaarde van het dak ook een belangrijke rol. De totale isolatiewaarde van het dak wordt hierbij niet alleen bepaald door de constructie en dakplaten, maar ook door onderdelen zoals luiken, afvoeren, roosters en lichtstraten. Bij Gorter zijn wij heel goed bewust dat het dakluik een integraal onderdeel is van het dak en dat het aan de totale isolatie moet bijdragen. Met het RHTEP-dakluik bent u verzekerd van de meest kwalitatieve oplossing. 

Veilig naar boven
Het dakluik zorgt voor een veilige toetreding tot het dak (voor het onderhoud aan het dak én aan de daar aanwezig installaties). Dat is mede te danken aan de klimmiddelen die worden meegeleverd. Deze zijn speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen.

Meer informatie over Gorter:https://www.gortergroup.com/nl/

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.