Een zee aan daglicht

Dat Gorter-luiken een veilige en praktische daktoetreding faciliteren, dat weten we allang. Dat Gorter zich daarnaast focust op esthetiek en daglichttoetreding is minstens zo noemenswaardig.
LEES VERDER

Het product: RHTG

Gorter beglaasde dakluiken zijn ideaal voor toepassing in gebouwen of woningen waar natuurlijk daglicht in de onderliggende ruimte gewenst is. In appartementen met een dakterras, woningen met weinig ramen en in kantooromgevingen zorgt het beglaasde dakluik voor een impuls aan daglichttoetreding. Dat doet overigens niets af aan de isolatiewaarde van het luik. Het Gorter RHTG dakluik heeft een volledig thermisch gescheiden opstand. Het deksel is bovendien voorzien van HR+++ glas.

Kenmerken RHTG beglaasd dakluik:

Volledig thermisch gescheiden opstand en deksel
• Inbraakwerend en doorvalveilig HR+++ glas
• Standaard met elektrische bediening
• 10 jaar garantie op het dakluik, 1 jaar op elektrische bediening
• Hoogwaardige aluminium constructie
• Venster is zelfreinigend door afloop
• Aboma-gecertificeerd

Over de producten van Gorter

Gorter dakluiken zorgen voor een praktische en veilige toegang tot platte daken voor onderhoudswerkzaamheden of bieden toegang tot een dakterras. Gorter is al meer dan twintig jaar specialist op het gebied van dakluiken. Naast de standaarduitvoeringen levert Gorter ook beglaasde, brandwerende, explosieontlastende dakluiken en dakluiken in speciale afmetingen. Bijna alle dakluiken zijn leverbaar in combinatie met ladder, vaste trap of schaartrap.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties
Gorter Luiken BV
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.